TURBULENTNA VEZA JOVANE STOJILJKOVIĆ I GORANA BOGDANA: Ljubav, raskid, pomirenje, pa BEBA! Evo zašto je pukla veza poznatog para!

Autor:

Zabava

17.07.2024

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon nekoliko meseci razdvojenosti hrvatski glumac i srpska glumica shvatili su da ne mogu jedno bez drugog.

TURBULENTNA VEZA JOVANE STOJILJKOVIĆ I GORANA BOGDANA: Ljubav, raskid, pomirenje, pa BEBA! Evo zašto je pukla veza poznatog para!

Foto: E Stock

Vest da je glumica Jovana Stojiljković u drugom stanju i da čeka prvo dete sa svojim partnerom hrvatskim glumcem Goranom Bogdanom odjeknula je u javnosti i obradovala njihove obožavaoce širom regiona. Ipak, do dolaska bebe veza Jovane i Gorana prošla je kroz razne izazove i doživljavala velike uspone i padove.

Veza 43-godišnjeg hrvatskog glumca Gorana Bogdana i srpske glumice Jovane Stojiljković, koja je 11 godina mlađa od njega, počela je 2019. Par se upoznao na snimanju serije "Senke nad Balkanom" kada se među njima rodila ljubav. Od tada do danas njihova veza prošla je kroz mnoge krize, ali su Jovana i Goran shvatili da ne mogu jedno bez drugog. 

Za njihovu ljubav saznalo se kada se na premijeri predstave "Nečista krv" u Narodnom pozorištu u Beogradu, u kojoj je Jovana igrala glavnu ulogu, Goran Bogdan pojavio sa velikim buketom cveća i namenio ga glumici. Nakon toga par je i javno ozvaničio vezu.

Republika

Foto: ATA Images

 

Jovana i Goran su se povremeno mogli videti zajedno na događajima - na premijerama filmova i predstava, promocijama i drugim kulturnim dešavanjima. Međutim, u jednom trenutku sve je prestalo, a razlog je bio - raskid!

Kako se tada pričalo, do prekida je došlo zbog poslovnih obaveza. Jovana i Goran su stavili tačku na svoj odnos, a hrvatski glumac je tada objasnio za medije da su im se "putevi razlišli zbog neodložnih poslovnih obaveza".

Nekoliko meseci kasnije njih dvoje su, ipak, shvatili da im je ljubav na prvom mestu, pa su obnovili emotivnu vezu krajem 2021. godine.

Tada se pričalo se da će Goran ostati u Srbiji kako bi bio uz Jovanu tokom promocije filma "Južni Vetar" u kom glumica tumači glavnu ulogu. Ipak, glumica je sama obilazila gradove u regionu, a Bogdan je za to vreme bio u Americi gde je pokušavao da osvoji srca publike.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Rade Šerbedžija

Njih dvoje su zajedno dočekali 2022. godinu i u jednom pulskom klubu u Hrvatskoj slavili obnovu romanse. Te večeri obnovi njihove ljubavi kumovao je Rade Šerbedžija.

Ljubav ih je spojila i na malom ekranu - partneri su bili u seriji "Senke nad Balkanom", a potom i u hrvatskoj seriji "Područje bez signala".

- Nemamo sada mnogo zajedničkih scena, ali bilo mi je veliko zadovoljstvo da opet s njim snimam jer je stvarno dobar glumac. Znam da sam subjektivna, ali zaista mi je drago kada s njim mogu da delim kadar. Osećam njegovo poverenje - otkrila je Stojiljkovićeva, koja se prvi put pojavila s dečkom na premijeri filma "Otac".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading