GOLA ALEKSANDRA NIKOLIĆ PROVOCIRA CARA! Zbog najnovijeg oglašavanja gore društvene mreže!

Autor:

Zabava

17.07.2024

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić se skinula u bikini i zapalila Instagram!

GOLA ALEKSANDRA NIKOLIĆ PROVOCIRA CARA! Zbog najnovijeg oglašavanja gore društvene mreže!

Foto: instagram.com/printscreen

Aleksandra Nikolić, poznata javnosti kao učesnica rijaliti programa, nedavno je postala majka devojčice Leona. Nakon tri meseca od porođaja, Aleksandra je odlučila da pokaže javnosti kako izgleda njeno telo nakon trudnoće.

Ova mlada mama je odlučila da vrele julske dane provede na bazenu, gde je svoje pratioce na društvenim mrežama počastila provokativnim fotografijama. Na jednoj od fotografija, Aleksandra pozira na ivici bazena, noseći minijaturni crni bikini koji ističe njenu figuru. Ipak, komentari su se posebno fokusirali na njene silikonske grudi, koje su izgledale izazovno. Nedugo zatim, objavila je još fotografija na kojima pokazuje svoje celo telo uz opis "Izašla zmija malo na sunce".

 

 

Pored toga, Aleksandra je nedavno istakla da je zauvek stavila tačku na svoju romansu sa bivšim partnerom Carem, ali da on i dalje igra bitnu ulogu u životu njihove ćerke. "Filip je okej otac. Poštujem to. Ljubav smo krpili, ne može to tako... Kad god hoće može da dođe da vidi Leonu", izjavila je ona.

Ovim postupkom, Aleksandra Nikolić je pokazala javnosti svoju samouverenost i ponos na svoje telo nakon porođaja, ali i istakla važnost porodičnih odnosa. Njen povratak na društvene mreže i javnu scenu izazvao je veliku pažnju, te je postala tema brojnih diskusija o prihvatanju tela nakon trudnoće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading