DOLASKOM PRINOVE PREKIDA SE LANAC PROKLETSTVA PORODICE STOJILJKOVIĆ! Jovanin deda se ubio ispred Skupštine, pa usledilo još jedno SAMOUBISTVO!

Autor:

Zabava

17.07.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Malo je poznato da je glumica Jovana Stojiljković deo porodice koju kroz generacije prati zla kob.

DOLASKOM PRINOVE PREKIDA SE LANAC PROKLETSTVA PORODICE STOJILJKOVIĆ! Jovanin deda se ubio ispred Skupštine, pa usledilo još jedno SAMOUBISTVO!

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ/ST/N. MANDIĆ/printskrin

Vest da je glumica Jovana Stojiljković u drugom stanju i da čeka prvo dete sa svojim izabranikom glumcem Goranom Bogdanom izazvala je oduševljenje javnosti. Jovana je jedna od naših najpoznatijih i najpriznatijih glumica mlađe generacije o kojoj svi imaju samo reči hvale. Ipak, malo je poznato da je Jovana deo porodice koju kroz generacije prati zla kob.

Posle serije tragičnih događaja koje su obeležile njenu porodicu Stojiljkovići su primili srećnu vest o dolasku prinove, čime se, čini se, prekida lanac prokletstva.

Naime, pre 22 godine, 11. aprila, nekadašnji ministar policije Vlajko Stojiljković pucao je sebi u glavu na stepeništu Savezne skupštine. Vlajko je bio Jovanin deda, a na isti način život su okončali njegova žena Jelisaveta i sin Vladimir.

Republika

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

 

Tog 11. aprila 2000. godine, naočigled nekoliko ljudi, Vlajko Stojiljković pucao je sebi u glavu na stepeništu parlamenta. Dva dana kasnije je preminuo od posledica ranjavanja u Urgentnom centru u Beogradu. Kobnom trenutku prisustvovao je Filip Stojanović, tadašnji poslanik SRS, koji je prethodno sa Stojiljkovićem pričao gotovo pola sata.

Godinama pre ove tragedije samoubistvo je počinila Vlajkova supruga Jelisaveta. Potom i njegov sin Vladimir, otac Jovane Stojiljković. Kako su mediji tada preneli, Jelisaveta se obesila u podrumu stambene zgrade u Požarevcu, gde su tada živeli. Ona je učestvovala u političkom životu, iz kog se povukla kada je osetila da ima psihičke probleme. Vlajkov sin, Jovanin otac, ubio se 2004. u svom stanu u Bulevaru Mihaila Pupina na Novom Beogradu. Nakon toga, praktično, od cele porodice ostali su živi Vladimirova sestra Sandra, ćerka Vlajka Stoiljkovića, i Vlajkova unuka Jovana.

Poznata glumica nikada nije govorila o ovim događajima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading