"Više me pogađa tuđa nesreća...": Gocu Tržan nijedan Ivanov SKANDAL nije zaobišao, otkrila kako se BORI SA NJIM!

Autor:

Zabava

16.07.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica priznala da ima svoj balon od sapunice u kom živi.

"Više me pogađa tuđa nesreća...": Gocu Tržan nijedan Ivanov SKANDAL nije zaobišao, otkrila kako se BORI SA NJIM!

Foto: ATA Images

Goca Tržan, Ivan Marinković

U jeku skandala svog bivšeg muža, Ivana Marinkovića, sa kojim ima ćerku Lenu i njegove još uvek zakonite supruge Jelene, ni poznata pevačica Goca Tržan nije ostala pošteđena. 

Naime, njeno ime se uvek provlači uz Marinkovićev epitet "Gocin bivši muž", pa ništa drugačije nije ni sada, kada ga je druga žena javno prevarila u rijalitiju.

Republika

Foto: RTV Pink printscreen, youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković raskantao sa svim ženama

Međutim, Goca je oduvek isticala da nikada nije dopuštala da je novinski naslovi ili negativni komentari skrenu sa njenog puta.

- Ma mene to ne pogađa, više me pogađa tuđa nesreća, bol, te neke jezive priče kojih su prepune novine i portali… Ja to stvarno ne mogu da čitam i mrači me to, tako da ja imam neki svoj balon od sapunice u kojem živim, imam svoje okruženje koje mi prija i to je to – istakla je Goca jednom prilikom.

Takođe je priznala da joj je suprug Raša, sa kojim odgaja Ivanovo dete, uvek bio velika podrška kada je pogode ružni naslovi koji se tiču njenog života.

- Svakog meseca ima po jedan takav naslov, znaš kako kažu PMS nemate prijatelje… Mi žene kad uđemo u te hormonske statuse onda pobenavimo, srećom ja imam muža koji zna sa time da se nosi, pa onda je u fazonu: "Dobro je, brko, iskuliraj, biće sve okej". Kad sam u PMS-u onda me zove brka, ne znam iz kog razloga. Kaže da tad izgledam kao mali brkati čovek, inače nemam brkove, ali kaže da mi tada porastu dugi brci kao čika iz Zagora – ispričala je pevačica sa osmehom na licu.

Republika

Foto: Republika

Goca Tržan uvek ističe da joj je drugi surpug Raša velika podrška

Osim zbog dobrog glasa, Gocu Tržan milionski auditorijum zavoleo je zbog njene hrabrosti da uvek kaže šta misli, ne obazirući se na osude drugih ljudi, o čemu je nedavo govorila za "Grand".

- Ja ne volim da živim u strahu, ne volim strah, to je jedno jezivo osećanje! Za mene je strah užasan i tada ljudi rade najveće gluposti, što bi rekli u strahu su velike oči. Ne volim da se bojim i jednostavno ignorišem strah - zaključila je pevačica tada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading