FUJ, SA MAJKE NA ĆERKU?! Bivši učesnik rijalitija bogato ISKORISTIO PRILIKU: "Kada joj svi okrenu leđa, ja sam tu"!

Autor:

Zadruga

17.07.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I on uvučen u veliku aferu?!

FUJ, SA MAJKE NA ĆERKU?! Bivši učesnik rijalitija bogato ISKORISTIO PRILIKU: "Kada joj svi okrenu leđa, ja sam tu"!

Foto: shutterstock

Bivša takmičarka "Elite", Anđela Šparavalo, čitavu javnost je šokirala oglašavanjem na društvenoj mreži Instagram. Ona je navela da ju je Bojana Pavlović ostavila na spavanju i pobegla, te je do koske raskrinkala svoju, sada već navodno bivšu devojku.

Republika

Foto: Instagram.com

Bojana i Anđela

Sada se za portal Pink.rs oglasio bivši učesnik "Elite", Aleksandar Anđelić, poznatiji pod nadimkom koji su mu bivši cimeri dodelili, Aca kockar, koji je otkrio za pomenuti portal da li zna da su raskinule i da li se čuo s njenom majkom Aleksandrom, s obzirom na to da je nedavno izjavio da se s njom čuje i dan-danas.

- Nešto sam gledao, slali su mi...Znaš šta je bilo? Juče, ne znam kad sam video, poslao mi je drugar da su me njihove stranice izbacivale, pa su krenule na mene jer su dobile informaciju da sam pisao njenoj mami, ja sam ih demantovao. Oko jedan, dva ujutru su te stranice počele da mi pišu poruke, meni je bilo dosadno i ja ušao s njima u prepisku, na kraju su mi se izvinile i da sam bio u pravu i da sam dobar dečko. Kada pustio Aleksandri pustio poruku, napisao sam: "Vidim da je Anđela kući, nek se javi slobodno ako bude htela onako prijateljski, dostaviću ti prepiske sa nekim fan stranicama, da ne bude da sam pisala", ona mi odgovori: "Važi, u redu" - rekao je Aleksandar, a odmah je upitan da li sada, kada mu je otvoren put ka tome da je osvoji i kada je slobodna, da će se potruditi da bude njegova.

Foto: TV Pink/printscreen

Aleksandar Anđelić

-  Koliko je slobodna to je pitanje i šta se dešava i šta ona radi, da li opet nešto folira i tako dalje... Može da se ukaže prilika da porazgovaramo i popijemo piće i to je što se mene tiče, najviše, nikad ne reci nikad...Ja nikad ništa ružno o njoj nisam rekao, čak sam je i branio svuda. Doći će taj trenutak kada će joj svi okrenuti leđa, ja sam tu - rekao je on.

Za sam kraj nam je i kakva energija je vladala na superfinalnoj žurci sa Nenadom Macanovićem Bebicom, s kojim je već dugo u medijskom ratu, kao i sa samom Bojanom i Anđelom.

- Lakić i ja smo se smejali na žurci, on je prišao i javio se svima, nije mi ruku pružio. Da je pružio ruku, pružio bih i ja. Posle pola sata on i Teodora staju pored mene, ja sad samo čekam, mislio sam da će biti nešto sigurno, međutim nije, iskulirao je. Pa posle toga sednu Bojana i Anđela, ja rekoh: "Šta se ovo dešava?", niko mi se nije javio - rekao je Aleksandar za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading