DOĐITE DA VIDITE KAKO MOJA SEKA SPAVA! Potresne scene u porodici u kojoj se beba udavila u bazenu, roditelji slomljeni od bola!

Autor:

Hronika

17.07.2024

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sestra preminule Dunje Aleksandrović drži lutku u ruci i govori o nasradaloj sestrici.

DOĐITE DA VIDITE KAKO MOJA SEKA SPAVA! Potresne scene u porodici u kojoj se beba udavila u bazenu, roditelji slomljeni od bola!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Dunja Aleksandrović, beba koja se udavila u ponedeljak popodne u kadici ispred kuće u mestu Zmajevo dok se kupala sa bratom i sestrom, biće sahranjena sutra u 13 časova na mesnom groblju.

Na umrlici koja je postavljena na zid kuće nisu imenovani članovi ožalošćene porodice, piše samo "otac, majka, brat, sestra i ostala mnogobrojna rodbina".

Pred ekipu Republike ispred kapije izlazi otac, a za njim prilazi i majka tragično preminule Dunjice.

- Oboje su u crnini  brišu suze i mole da ih ne fotografišemo. Majka je zaridala dok smo joj izražavali saučešće.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Umrlica Dunje Aleksandrović

- Uđite u dvorište, ispričaćemo vam kako nam se desila  tragedija, ali ni nas ni decu nemojte da slikate - govori neutešni otac.

U trošnoj kući u kojoj žive nesrećni roditelji  sa decom koju mukotrpno prehranjuju danas su tetke dečice koja su ostala bez sestrice.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Kuća porodice Aleksandrović

Devojčica stara oko tri godine sa igračkom ide okolo i kaže da njena seka spava. Zove nas da vidimo, ali su tetke ljutito nastupile i zamolile su da ne uznemiravamo porodicu u teškom trenutku. Usprotivile su se tome da razgovaramo sa majkom i ocem nastradale bebe uprkos njihovoj volji.

- Vidite li kakva je majka?! Ni ona ni otac ne znaju gde su od tuge. Desilo se što se desilo i mnogima pre nas, a desiće se i posle nažalost. Roditelji moraju da prehrane decu i nemaju mogućnost da sede pored njih i paze ih 24 sata jer moraju i da ih nahrane - rekla je jedna od tetki.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading