VOJAŽ IMA BRATA ZA KOJIM DEVOJKE LUDE: Vasilije se skinuo i pokazao MIŠIĆE, malo koja je ostala ravnodnušna! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.07.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veruovići su lepotu nasledili od majke Žane!

VOJAŽ IMA BRATA ZA KOJIM DEVOJKE LUDE: Vasilije se skinuo i pokazao MIŠIĆE, malo koja je ostala ravnodnušna! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Vojaž

Mladi Mihajlo Veruović Vojaž jedan je od najpopularnijih muzičara širom regiona, a javnosti je postao poznat kao sin Milana Veruovića, nekadašnjeg telohranitelja Zorana Đinđića. Osim Mihajla, Milan i njegova supruga Žana imaju i sina Vasilija, koji je godinu dana stariji od Vojaža.

Iako se retko kad pojavljuje u javnosti, Vasilije se često nađe na Mihajlovim društvenim mrežama. Tako je bilo i danas, kad ga je objavio Mihajlo. Kao i Vojaž, i Vasilije je pravi miljenik žena, a jedan od razloga je i njegovo mišićavo telo, kao i lepota koju je nasledio od majke.

Republika

Foto: Instagram.com

Vasilije Veruović, Mihajlov stariji brat

Često se komentariše i da su on i Vojaž isti, samo da je Vasilije "napucaniji".

Inače, Vojaž je nedavno u emisiji "Premijera - Vikend specijal" sumirao utiske nakon nastupa na spektakularnom "Belgrade Music Week" festivalu.

- Utisci su kao i svake godine da je ludilo. Najbolja publika i srećan sam što je sve ovako prošlo - rekao je Vojaž.

- Komentariše se koliko truda, rada i energije ulažete, ima i onih koji kažu da li ste vi adekvatni izvođači za beogradsku publiku. Je l' dobijaš lepše ili negativnije komentare - pitala je reporterka.

- Ne znam ko je adekvatniji za beogradsku publiku od beogradske dece? Tako da, ti komentari su ravni nuli... Ne živim ja od toga šta drugi misle o meni, znam ko sam i šta sam i pta sam učinio za sebe i za druge, tako da, komentari ljudi koji nisu spremni da se odreknu toliko toga čega sam ja bio spreman, ne mogu da me dotaknu - rekao je Vojaž.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Vojaž je nedavno govorio o svom uspehu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading