OVE SCENE TEODORE DŽEHVEROVIĆ GLEDATE NA SOPSTVENU ODGOVORNOST: Pevačica otputovala sa dečkom, pa napravila RUSVAJ!

Autor:

Zabava

17.07.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Džehverović izdominirala u kupaćem kostimu.

OVE SCENE TEODORE DŽEHVEROVIĆ GLEDATE NA SOPSTVENU ODGOVORNOST: Pevačica otputovala sa dečkom, pa napravila RUSVAJ!

Foto: instagram.com/printscreen

Teodora Džehverović

Pevačica Teodora Džehverović ponovo je privukla pažnju javnosti svojom provokativnom fotografijom koju je nedavno podelila na svom Instagram profilu. Na slici, Teodora pozira ispred ogledala u jednodelnom kupaćem kostimu sa zanimljivim prorezima na stomaku i velikim otvorom kod grudi, ističući svoje silikonske obline. Uz to, nosi kaubojski šešir i naočare za sunce, upotpunjujući svoj izgled. Ova provokativna fotografija izazvala je brojne reakcije na društvenim mrežama, dok su njene tetovaže dodatno došle do izražaja u ovom izdanju.

Uzbuđenje oko Teodorine fotografije dodatno je pojačano činjenicom da je pevačica ove godine otputovala na letovanje sa novim dečkom. Nakon što je nekoliko meseci u vezi sa košarkašem iz Slovenije, Maticom Rebecom, Teodora i dalje vešto krije svoju vezu od javnosti. Međutim, nedavno su ih paparaci uhvatili zajedno na odmoru, a snimak njih dvoje na plaži pojavio se na Tiktoku. U videu, par uživa na ležaljkama, ostavljajući fanove u znatiželji o njihovoj tajnovitoj vezi.

 

 

Teodorine provokativne fotografije i tajnovita veza s Maticom Rebecom nastavljaju da intrigiraju njene pratioce, dok se javnost sa nestrpljenjem pita da li će pevačica uskoro otkriti više detalja o svom ljubavnom životu.

- Neću da ti pričam ništa, maler neki da me tera! Nijednog momka se ne stidim, nije stvar u tome, ne želim ništa da pričam - izričita je bila Džehverovićeva na pitanje Ognjena Amidžića na ovu temu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading