NOVAČE, NAJVEĆI SI! Đoković još jednom ODUŠEVIO svoje fanove! Pohvale PLJUŠTE! (VIDEO)

Autor:

Sport

25.08.2024

23:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser pokazao veličinu.

NOVAČE, NAJVEĆI SI! Đoković još jednom ODUŠEVIO svoje fanove! Pohvale PLJUŠTE! (VIDEO)

Foto: Instagram.com/djokernole

Novak Đoković

Ostalo je malo više od 24 časa do meča Novaka Đokovića u prvom kolu US opena, a najveći teniser ikada i dalje privlači pažnju javnosti svojim vanterenskim potezima.

Posle treninga pred meč sa Raduom Albotom, Novak je izdvojio vreme da se druži sa publikom, pružajući nezaboravne trenutke jednoj ženi i njenom detetu.

Naime, jedna žena sa detetom prisustvovala je Đokovićevom treningu i izrazila želju da vidi Novakovu zlatnu medalju sa Olimpijskih igara u Parizu. Srbin je na ovoj emotivnoj sceni pokazao svoju veličinu - nije samo pokazao medalju, već je dopustio devojčici da je drži, pipne, dodirne.

Još značajnije, Novak je sve to uradio na njenom maternjem jeziku, španskom, dodatno se povezujući sa svojim obožavaocima na emotivan i autentičan način.

Đoković, poznat po svojoj izuzetnoj sportskoj karijeri, još jednom je pokazao da je veličina sportiste nije ograničena samo na teren, već se proteže i van njega.

Ovaj događaj još jednom potvrđuje Novakovu ulogu kao ambasadora sporta i ljudskosti. Njegova sposobnost da se poveže sa obožavaocima na ličnom nivou, da im pruži nezaboravne trenutke i da ih inspiriše, čini ga izuzetnom ličnošću kako van, tako i na terenu.

Novak Đoković, osim što je najbolji teniser ikada, pokazao je da je i izuzetna ljudska figura koja ne samo da osvaja titule, već osvaja i srca svojih obožavaoca širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading