DA NAUČE KAO PESMICU! Nole zadao domaći Amerima! Izašao na trening sa TORBOM koja ima POSEBNO značenje! (VIDEO)

Autor:

Sport

25.08.2024

20:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as ima čime da se pohvali.

DA NAUČE KAO PESMICU! Nole zadao domaći Amerima! Izašao na trening sa TORBOM koja ima POSEBNO značenje! (VIDEO)

Foto: printscreen/Twitter

Novak Đoković, najuspešniji srpski teniser i olimpijski šampion, vrši poslednje pripreme za poslednji grend slem u sezoni, US open.

Na stadionu "Artur Eš" odradio je trening sa Špancem Alehandrom Davidovičem Fokinom, što je izazvalo pažnju javnosti.

Posebno je zapao za oko detalj da je Nole na teren izašao sa specijalno dizajniranom torbom svog sponzora u zlatnoj boji, jasno stavljajući do znanja da je stigao kao olimpijski šampion.

Podsetimo, Novak Đoković će svoj prvi meč na popularnom Flešing Medouzu igrati protiv Radua Albota iz Moldavije, po prvi put u karijeri. Njihov meč na programu je u noći između ponedeljka i utorka oko 2.30 po srednjeevropskom vremenu.

Najbolji teniser u istoriji brani titulu u Njujorku, osvojenu prošle sezone kada je u finalu pobedio Danila Medvedeva iz Rusije rezultatom 3:0 (po setovima 6:3, 7:6, 6:3).

Nole na US Openu ima četiri titule, a ukoliko bi trijumfovao, stigao bi do jubilarne 100. titule u karijeri, a 25. Grend slema, po čemu bi postao apsolutni rekorder.

Inače, Đoković je trenutno na 24 pehara sa četiri najveća turnira (Australijan open, Rolan Garos, Vimbldon, US Open) i deli prvo mesto na večnoj listi sa legendarnom Australijankom Margaret Kort.

Srpski as u Njujork dolazi sa oreolom olimpijskog šampiona, pošto je u Parizu na najvećem planetarnom takmičenju osvojio jedini trofej koji mu je nedostajao u bogatoj kolekciji. Nole je u finalu savladao Karlosa Alkaraza iz Španije sa maksimalnih 2:0 (po setovima 7:6, 7:6).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading