POKAZALI STE DA JE SRPSKI BASKET NA VRHU EVROPSKOG SPORTA! Predsednik Vučić čestitao reprezentativcima SREBRO sa EP u Beču!

Autor:

Sport

25.08.2024

20:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajan uspeh naših basketaša.

POKAZALI STE DA JE SRPSKI BASKET NA VRHU EVROPSKOG SPORTA! Predsednik Vučić čestitao reprezentativcima SREBRO sa EP u Beču!

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav

Basket reprezentacija Srbije nije uspela da odbrani titulu prvaka Evrope, pošto su izgubili u finalu od Austrije rezultatom 18:17.

Ovaj poraz označava kraj niza odličnih rezultata koje su "orlovi" ostvarivali na šampionatima Starog kontinenta, kada su osvojili pet zlatnih medalja u nizu.

Na osvojenoj srebrnoj medalji, predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitke našim basketašima:

 

 

- Srebrni basketaši, najiskrenije čestitke na osvojenoj medalji na Evropskom prvenstvu. Vaša izuzetna borbenost i timska koordinacija sve su nas oduševili i pokazali da je srpski basket na vrhu evropskog sporta. - napisao je predsednik Vučić na društvenoj mreži X.

Ovaj poraz predstavlja izostanak zlata, ali i nastavak kontinuiteta odličnih rezultata koje je basket reprezentacija Srbije ostvarivala u proteklom periodu.

Srbija je pružila snažnu borbu tokom celog turnira, a plasman u finale i osvajanje srebrne medalje predstavljaju veliki uspeh za našu reprezentaciju.

Izuzetna borbenost i timska koordinacija naših basketaša tokom turnira bili su impresivni, ostavljajući snažan utisak na publiku i pokazujući da srpski basket i dalje drži visok nivo u evropskom sportu.

Srebrna medalja na Evropskom prvenstvu predstavlja značajan doprinos srpskom sportu i donosi ponos našoj zemlji.

Austriji je, podsetimo, ovo prva medalja na šampionatima Starog kontinenta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Caca

25.08.2024 20:39

Sve čestitke našim basketašima na osvojenoj medalji!

Ana

25.08.2024 20:40

Bravo momci