LJUBIMAC DELIJA OČEKUJE PUNE TRIBINE PROTIV BODEA! Marakana ima POSEBNU moć!

Autor:

Sport

25.08.2024

21:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvotimac Zvezde uveren u prolaz.

LJUBIMAC DELIJA OČEKUJE PUNE TRIBINE PROTIV BODEA! Marakana ima POSEBNU moć!

Foto: Starsport

FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde doživeli su poraz od Bode Glimta u Norveškoj u prvoj utakmici plej-ofa za ulazak u Ligu šampiona.

Ipak, defanzivac prvaka Srbije, Naser Điga, veruje da će se situacija preokrenuti u revanšu na "Marakani" i da će crveno-beli uspeti da se plasiraju u elitu na jesen.

- Svakodnevno se pripremamo za revanš, svesni smo značaja utakmice koja nas očekuje u sredu. Znali smo i pre prve utakmice protiv Bodo Glimta da su fantastičan tim, što su i pokazali u Norveškoj. Moramo biti oprezni, ali isto tako znamo da posedujemo kvalitet i da to treba da potvrdimo na terenu. Sada je red na nas da pokažemo kako igramo kod kuće i koliku moć poseduje "Marakana" - rekao je jedan od najboljih pojedinaca crveno-belih na gostovanju u Norveškoj.

Republika

Foto: Starsport

Naser Điga

Izabranici Vladana Milojevića imali su sjajnu podršku na severu Evrope, a štoper Zvezde veruje da će upravo popunjene tribine stadiona "Rajko Mitić" biti izuzetno značajne u revanš utakmici.

- Gde god da igramo imamo podršku. Svi su videli da su navijači bili uz nas i u Norveškoj, a znamo da su prešli dug put. Veoma smo im zahvalni na tome, ali u isto vreme želimo da istaknemo koliko će nam značiti ispunjene tribine "Marakane" u sredu. Sve je lakše kada je stadion pun, atmosfera je neverovatna i nijednom protivniku u toj situaciji nije lako. Igraćemo za zvezdaše. Verujem da će se takođe i priključiti akciji kluba i doći u crveno-belim dresovima. Samo nas jedan korak deli od Lige šampiona, sa 50 hiljada navijača na stadionu, imaćemo 12. igrača na terenu, to može biti i odlučujući faktor - zaključio je Điga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading