BRAT LEGENDARNOG HRVATA OTKRIO! Obradović će sedeti na klupi OVOG tima!

Autor:

Sport

25.08.2024

21:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iznenadna čast ukazana najtrofejnijem evropskom treneru.

BRAT LEGENDARNOG HRVATA OTKRIO! Obradović će sedeti na klupi OVOG tima!

Foto: Starsport

Za peti septembar zakazana je svečanost kojom će se odati poštovanje Draženu Petroviću, jednom od najboljih bekova u istoriji evropske košarke.

Svečanost će se održati u Zagrebu, a očekuje se da će mnoge velike zvezde lokalne i svetske košarke prisustvovati ovom događaju.

Prema navodima Jurohupsa format ovog događaja činiće duel između Hrvatske i "Tima stranaca". U "domaćoj" selekciji nastupiće brojni sadašnji i bivši NBA igrači, među kojima su Bojan Bogdanović, Ivica Zubac, Dario Šarić, Damjan Rudež i Gordan Giriček.

Očekuje se da će biti pozvani i mnogi drugi igrači: Aleksandar Petrović, Draženov rođeni brat i aktuelni selektor reprezentacije Brazila, najavio je da će na ovoj utakmici "Tim stranaca" biti predvođen trenerom Partizana, Željkom Obradovićem.

Republika

Foto: printscreen twitter

Dražen Petrović

Dražen Petrović tragično je izgubio život u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj sedmog juna 1993. godine, dok je igrao košarku kao član Nju Džersi Netsa. Pre toga, dominirao je evropskom košarkom noseći dres Cibone i Real Madrida.

Osvojio je brojne trofeje, među kojima se izdvajaju dve titule evropskog prvaka sa "Cibosima", svetsko zlato sa reprezentacijom Jugoslavije i olimpijsko srebro sa selekcijom Hrvatske 1992. godine u Barseloni.

Svečanost u čast Dražena Petrovića obećava da će biti prilika da se još jednom oda poštovanje ovom legendarnom asu i da se podsete njegovog neizbrisivog uticaja na svetsku košarku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading