SLAVLJE U PORODICI JOKIĆ! Nikola nije mogao da čuje BOLJE vesti, SVE joj je pružio - Evo kako mu je njegova MILJENICA UZVRATILA!(FOTO)

Autor:

Sport

25.08.2024

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuju se sjajni rezultati.

SLAVLJE U PORODICI JOKIĆ! Nikola nije mogao da čuje BOLJE vesti, SVE joj je pružio - Evo kako mu je njegova MILJENICA UZVRATILA!(FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Nakon spektakularne utakmice u Ljubljani, na kojoj se oprostio legendarni oprostio od profesionalnog igranja - Goran Dragić, srpski košarkaš Nikola Jokić je dobio izuzetno dobru vest.

U nedelju je saznao da je konj iz njegove štale, Dezire Žvajus, ostvario prvu pobedu u svojoj karijeri na trkačkom danu na hipodromu u Adi, Vojvodini. Ova petogodišnja kobila italijanskog porekla, uz jahača Vladimira Pribića, trijumfovala je u trci "Memorijal Mirko Vrgov", pretrčavši distancu od 1.600 metara za 1 minut i 14,8 sekundi.

U narednom vikendu, ljubitelji konjičkog sporta imaće priliku da uživaju u Ljubičevskim konjičkim igrama na hipodromu u Požarevcu. Očekuje se da će konji iz Jokićeve štale ponovo učestvovati na ovom prestižnom događaju, a postoji velika mogućnost da će se i sam Nikola Jokić pojaviti na manifestaciji, s obzirom da je prisustvovao istom događaju i prošle godine.

Ove konjičke igre predstavljaju jedno od najprestižnijih takmičenja u konjičkom sportu u regionu, a učešće Jokićevih konja doprinosi njihovom sve većem prepoznatljivosti i uspehu. Pored toga, Jokić planira da u budućnosti još više ulaže u razvoj svoje konjičke štale, sa ciljem da nastavi da postavlja visoke standarde u ovom sportu. Očekujemo još sjajnih rezultata i uzbudljivih događaja na hipodromima širom Srbije, dok Nikola Jokić i dalje doprinosi rastu konjičkog sporta u zemlji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading