SALDANJA ODLAZI IZ PARTIZANA?! Još jedan klub ŽELI Brazilca u svojim redovima!

Autor:

Sport

25.08.2024

23:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rastanak sa crno-belima sve izvesniji.

SALDANJA ODLAZI IZ PARTIZANA?! Još jedan klub ŽELI Brazilca u svojim redovima!

Foto: Starsport

Fudbaler Partizana, Mateus Saldanja, mogao bi uskoro napustiti klub iz Humske!

Prema navodima portugalskog lista "Rekord", višestruki šampion lisabonski Sporting pokazao je želju da angažuje ovog ubojitog napadača.

Uprkos činjenici da je bilo interesovanja sa Bliskog istoka i raznih krajeva Evrope, čini se da Saldanja može krenuti put Zapada, tačnije u redove Sportinga.

Iako su lisabonski "lavovi" prvobitno kao primarnu napadačku metu označili Focisa Joanidisa iz Panatinaikosa, pregovori su išli teško s obzirom da grčki velikan nije želeo da proda svog napadača.

Republika

Foto: Starsport

Mateus Saldanja

Ukoliko se transfer ne ostvari, Sporting vidi Saldanju kao idealnu narednu "metu", zajedno sa Kevinom Rodrigezom iz belgijskog Union Sen Žiloa i Džastinom Ndžinmahom iz Verdera.

Ako bi Mateus Saldanja zaista napustio Partizan, pridružio bi se Bojanu Kovačeviću koji je već otišao iz redova srpskog viceprvaka, dok su kapiten Svetozar Marković i Janko Jevremović na pragu odlaska.

Očekuje se da će crno-beli tražiti pristojno obeštećenje za svog najubojitijeg napadača iz prethodne superligaške sezone.

Saldanja je, podsetimo, u Humsku stigao iz Džef junajteda, ali je pre dolaska u Humsku igrao na pozajmici u Nefčiju iz Bakua. Karijeru je počeo u brazilskoj Baiji, da bi potom spakovao kofere i potpisao za japanskog prvoligaša.

Egzodusu iz Partizana ne nazire se kraj...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading