ZGROZIO CELU SRBIJU! Pogledajte kako je fudbaler Napretka PROSLAVIO gol u 96. minutu! To ga je KOŠTALO isključenja! (VIDEO)

Autor:

Sport

25.08.2024

22:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandal u režiji junaka Kruševljana.

ZGROZIO CELU SRBIJU! Pogledajte kako je fudbaler Napretka PROSLAVIO gol u 96. minutu! To ga je KOŠTALO isključenja! (VIDEO)

Foto: Printscreen/TV Arena sport

Fudbaleri Napretka su ostvarili važnu pobedu od 2:1 protiv Vojvodine u Bačkoj Topoli. Meč je bio uzbudljiv, ali je posebnu pažnju privukao finiš utakmice.

Marko Sarić, 25-godišnji napadač, ušao je u igru u 85. minutu i brzo se istakao postigavši spektakularan gol nakon dobre kontre. Njegov pogodak doneo je Kruševljanima vredna tri boda.

Međutim, ono što je obeležilo ovaj trenutak jeste neobična proslava Sarića nakon postignutog gola. Nažalost, umesto da uživa u trenutku, Marko je izveo neumesnu gestikulaciju trčeći prema klupi i neprimereno se ponašajući, hvatajući se za međunožje.

Ovaj potez mu je doneo direktan crveni karton, a sudija je odmah reagovao i poslao ga van terena.

Sarićeva neobična proslava izazvala je burne reakcije, a arbitar Dejan Trifković nije imao dilemu kada je video snimak "proslave" strelca pravog evrogola. Iako je ovaj incident obeležio kraj meča, Napredak je ipak uspeo da zadrži prednost i osvoji važne bodove.

Fudbaler Napretka je "pocepao" mrežu posle jedne dobre kontre, ali je onda imao sraman "performans" kada je trčao prema klupama, a potom se u dva navrata uhvatio tamo gde ne treba, što je Trifković proverio posle signalizacije iz VAR sobe i poslao ga "na tuširanje".

"Čarapani" sada imaju osam bodova i nalaze se u gornjoj polovini tabele, dok je Vojvodina sa samo četiri poena ostala iznad Novog Pazara i fenjeraša ubskog Jedinstva, na tek 14. poziciji.

Detalj kod isključenja Sarića možete videti u prilogu na 6:41.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading