DONČIĆ JE ISUS HRIST, A JOKIĆ? Hit poređenje Denvera USIJALO društvene mreže! (VIDEO)

Autor:

Sport

25.08.2024

22:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nagetsi objavili najsmešniji snimak sa oproštaja Gorana Dragića.

DONČIĆ JE ISUS HRIST, A JOKIĆ? Hit poređenje Denvera USIJALO društvene mreže! (VIDEO)

Foto: Printscreen

Luka Dončić i Nikola Jokić

Jučerašnja oproštajna utakmica Gorana Dragića u Ljubljani bila je prava poslastica za ljubitelje košarke.

Među mnogobrojnim zvezdama koje su učestvovale na ovom spektakl, poseban šou su priredili Nikola Jokić i Luka Dončić, koji su imali priliku da zaigraju zajedno u istom timu. Sa druge strane sveta, u Koloradu, njihovu igru su pomno pratili iz Denvera, a svaki momenat je bio zabeležen.

Nikola Jokić je bio u centru pažnje i zbog veselog slavlja sa kapitenom reprezentacije Srbije, Bogdanom Bogdanovićem. Njihova energija i zajedništvo su bili nešto što je privuklo pažnju mnogobrojnih ljubitelja košarke širom sveta.

Osim na terenu, Nikola Jokić i Luka Dončić su privukli pažnju i van terena, zahvaljujući jednom neobičnom trenutku. Naime, Denver Nagetsi su objavili scenu gde Somborac poliva asa Dalas Maveriksa hladnom vodom na klupi, uporedivši tu situaciju sa kultnim umetničkim delom.

"Džoker" je dobio ulogu Jovana Krstitelja, dok je Dončić "postao" Isus Hristos. Ova neobična situacija je podsetila na čuveno delo "Krštenje Hrista" koje je izradio Đakopo Basano, a koje je poznato po svojoj nedovršenosti zbog smrti slikara tokom rada na njemu.

Treba reći da to nije prvi put da Srbin i Slovenac prave feštu za navijače, pošto su svojevremeno i na Ol staru u Indijanapolisu imali svojevrstan preformans, kada je Jokić takođe vodom polio Dončića, koji je sedeo za mikrofonom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading