NOVAKA PITALI DO KADA ĆE IGRATI? Njegov odgovor RAŽALOSTIO je sve dušebrižnike!

Autor:

Sport

25.08.2024

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser se izjasnio.

NOVAKA PITALI DO KADA ĆE IGRATI? Njegov odgovor RAŽALOSTIO je sve dušebrižnike!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković se sprema da na US Openu osvoji prvi ATP trofej u sezoni i postane apsolutni rekorder po broju grend slem titula!

Iako od početka godine nije osvojio nijedan pehar, izuzimajući Olimpijske igre u Parizu, najbolji teniser u istoriji spreman je da po peti put slavi na terenima Flešinga i potvrdi sjajne partije sa najvećeg sportskog planetarnog događaja.

Budući da je davno zakoračio u 38. godinu, Nole je pobedom nad Karlosom Alkarazom u finalu OI potvrdio dominaciju, pa su se mnogi dušebrižnici tada ponadali da bi Đoković kompletiranjem svih trofeja konačno mogao da završi karijeru.

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković

Ipak, na jednoj od mnogobrojnih konferencija u Njujorku, Srbin je zapušio usta "nevernim Tomama", najavivši da se uskoro neće povući sa terena.

Novak je stigao na Olimpijske igre, gde je malo ko verovao da može da osvoji trofej. Međutim, dominirao je i na kraju trijumfovao u meču sa trećim teniserom sveta u meču za zlatnu medalju. 

- Ljudi me pitaju da li sada kada sam osvojo sve pošto sam uzeo i zlatnu medalju na Olimpijskim igrama šta mi je ostalo da osvojim. Ja i dalje osećam da me nešto vuče, takmičarski sam nastrojen, imam takmičarski duh. I dalje želim da ispisujem istoriju i da uživam na turu. I dalje se nadam da ću inspirisati mlade ljude da gledaju tenis i igraju tenis - rekao je Novak Đoković. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading