IMAĆE KOŠMARE ZBOG OVOGA! Pogledajte kako je Stojačić PROMAŠIO dvojku koja je koštala Srbiju ZLATNE medalje! (VIDEO)

Autor:

Sport

25.08.2024

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šteta što lopta nije ušla u obruč.

IMAĆE KOŠMARE ZBOG OVOGA! Pogledajte kako je Stojačić PROMAŠIO dvojku koja je koštala Srbiju ZLATNE medalje! (VIDEO)

Foto: printscreen/TV Arena sport

U velikom finalu Evropskog prvenstva u basketu 3x3, održanom u Beču, basketaši Srbije su se suočili sa domaćinom Austrijom u borbi za titulu. Naši momci su imali šanse za odbranu zlatne medalje, ali na kraju su poraženi rezultatom 19:18.

Austrija je bolje otvorila meč i veći deo vremena držala vođstvo, stvarajući pritisak na naše basketaše. Međutim, naši momci se nisu predavali i uspeli su da se vrate u igru serijom sredinom meča, čak preuzimajući vođstvo.

Naš najbolji igrač i kapiten Strahinja Stojačić, imao je priliku da bude heroj, ali nažalost, završio je kao tragičar.

U dva ključna trenutka, popularni "Brka" je propustio priliku da donese titulu Srbiji. Prvo je odlučio da krene na prodor umesto šuta za tri poena, a zatim je u poslednjim sekundama meča imao šansu za pobedonosni šut, ali je bio neprecizan.

Srbija je imala priliku da preokrene rezultat i osvoji titulu, ali je nažalost propustila tu priliku. Poraz od Austrije će ostaviti gorak ukus, ali će svakako poslužiti kao motivacija za buduće takmičenje.


Iako je pehar izmakao iz ruku, ostaje činjenica da su naši basketaši pokazali izuzetnu borbenost i kvalitet tokom celog takmičenja. Ovaj poraz će ih dodatno motivisati da nastave sa istim tempom i donesu titulu u narednim takmičenjima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading