OVAJ ČOVEK JE NEZAUSTAVLJIV! Za Duplantisa ne postoji NEMOGUĆE! Šveđanin opet OBORIO svetski rekord!

Autor:

Sport

25.08.2024

18:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajan rezultat u Poljskoj.

OVAJ ČOVEK JE NEZAUSTAVLJIV! Za Duplantisa ne postoji NEMOGUĆE! Šveđanin opet OBORIO svetski rekord!

Foto: www.profimedia.rs

Mladi švedski atletičar, Armand Duplantis, nastavlja da pomera granice u svetu atletike.

Nedugo nakon što je osvojio zlato na Olimpijskim igrama u Parizu, uz svetski rekord u skoku motkom, na mitingu Dijamantske Lige u Poljskoj ponovo je nadmašio sebe. Šveđanin je preskočio visinu od neverovatnih 6.26 metara i po deseti put u karijeru oborio planetarni rekord.

Duplantis ima samo 25 godina, ali već je dvostruki svetski i olimpijski šampion. Njegov talenat i posvećenost "kraljici sportova" su ga doveli do neverovatnih visina dosad neviđenih u skoku s motkom.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

Armandova atletska karijera započela je još u detinjstvu, pod vođstvom roditelja koji su se takođe bavili ovim sportom. Njegov otac, Greg Duplantis, usadio je gene u sina, pošto se se bavio skokom motkom, dok je majka, Helena, bila heptatlonka. Očigledno je da je sportski duh u krvi ove porodice.

Švedski as je postao poznat po svojoj revolucionarnoj tehnici skoka motkom. Njegov stil i tehnika su izuzetno efikasni, omogućavajući mu da dostiže visine koje su ranije bile nezamislive. Duplantisova pojava na atletskoj sceni označila je novu eru u "kraljici sportova", gde se granice stalno pomeraju.

Armand je postao uzor mladim atletičarima širom sveta. Njegova upornost, talent i predanost sportu predstavljaju inspiraciju za sve koji sanjaju o postizanju vrhunskih rezultata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading