HRVATI NAPRAVILI HAOS! Opšta tuča navijača! Sevale pesnice na autoputu! (VIDEO)

Autor:

Sport

25.08.2024

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema informacija o povređenima.

HRVATI NAPRAVILI HAOS! Opšta tuča navijača! Sevale pesnice na autoputu! (VIDEO)

Foto: Profimedia/AFP

Navijači Hajduka - popularna "Torcida"

Tokom dana na društvenim mrežama pojavili su se jezivi snimci tuče huligana Hajduka i Rijeke.

Objavu je podelila poznata navijačka stranica "Hooligans.cz", kojoj obično huligani i šalju snimke, a na njima se vidi da je do tuče došlo na auto-putu A6 kod naplatnih kućica kod Vrata, uoči meča Istre iz Pule i Hajduka iz Splita.

Članovi "Armade", navijačke grupe Rijeke, potukli su se rivalima iz "Torcide" (navijačka grupa Hajduka iz Splita), ali je, prema pisanju hrvatskih medija, tuča je bila dogovorena. Policija je upoznata sa događajem, a za sada nema informacijama o povređenima.

 

 

- Moja procena je da je bilo oko 100 navijača. Baš kao rulja s prekrivenim licima su se zaleteli na naplatne rampe, vidi se da je rampa polomljena. Automobili su ostali prazni na jednoj strani, a oni su otišli. Videla sam na svoje oči dvoje ljudi kako leže na zemlji, pretpostavljam da su to radnici naplatnih, nisam videla drugu navijačku grupu. Baš užasna scena - prenosi čitateljka portala "24sata.hr".

Pogledajte jezive snimke koji su objavljeni na društvenim mrežama:

Hajduk u četvrtom kolu gostuje Istri, dok Rijeka ide na noge Osijeku. Splićani na kontu imaju četiri boda, a Riječani sedam, ali tek u ponedeljak igraju svoju utakmicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading