NOVAKA NATERALI DA IZGOVORI OMILJENU REČ NADALA! Evo šta je Đoković URADIO, a kako su ostali igrači REAGOVALI! (VIDEO)

Autor:

Sport

25.08.2024

23:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Olimpijski šampion se sjajno zabavlja u Njujorku.

NOVAKA NATERALI DA IZGOVORI OMILJENU REČ NADALA! Evo šta je Đoković URADIO, a kako su ostali igrači REAGOVALI! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter/usopen

Novak Đoković

Kako se bliži US Open, društvene mreže ovog takmičenja sve su aktivnije, a jedna od zanimljivosti koja je privukla pažnju jeste oponašanje čuvenog uzvika "vamos", koji je proslavio španski teniser Rafael Nadal.

Ovaj poklič postao je prepoznatljivi znak za "Bika sa Majorke", koji ga je često koristio protiv najvećih rivala, a sada su i drugi teniseri počeli da ga oponašaju.

Po mnogima njegov naslednik, Karlos Alkaraz, često oponaša Nadala, što je privuklo pažnju javnosti. Momak iz Mursije je često viđen kako koristi uzvik "vamos" tokom svojih mečeva, pokazujući time divljenje prema španskom teniseru i njegovom stilu igre.

Zanimljivo je da su Srbi, posebno navijači Novaka Đokovića, smislili parodiju na uzvik "Vamos" koja je nastala tokom mečeva između Đokovića i Nadala. U momentima kada je najuspešniji u istoriji počeo svoju dominaciju nad Špancem, odgovor na "vamos" bio je "tamos". Ovaj humoristički odgovor aludirao je na Noletovu nadmoć nad Rafom tokom mečeva, što je izazvalo smeh kod navijača.

Odgovor na "Tamos" postao je popularan među navijačima, a čak je i sam Novak Đoković u jednom trenutku uzviknuo "Tamos" tokom jednog intervjua, izazivajući smeh prisutnih. Nakon što su mu skrenuli pažnju da treba da uzvikne "Vamos", Novak je odglumio da nije znao, što je dodatno nasmejalo prisutne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading