LUDILO U AUSTRIJSKOJ BUNDESLIGI! Dragović slavio zahvaljujući KATASTROFALNOJ grešci bivšeg igrača Zvezde! (VIDEO)

Autor:

Sport

25.08.2024

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo je pao na travu "kao pokošen".

LUDILO U AUSTRIJSKOJ BUNDESLIGI! Dragović slavio zahvaljujući KATASTROFALNOJ grešci bivšeg igrača Zvezde! (VIDEO)

Foto: printscreen/Youtube

U četvrtom kolu austrijske Bundeslige, ekipa Austrije iz Beča ostvarila je značajnu pobedu nad LASK iz Linca rezultatom 2:1, u derbiju runde.

Gosti iz Linca su imali prednost od jednog gola sve do 21. minuta kada je Moris Meloun uspeo da izjednači skor na 1:1.

Međutim, najuzbudljiviji momenat desio se u samoj završnici meča kada je Manfred Fišer iskoristio lošu intervenciju nekadašnjeg beka Crvene zvezde, Filipa Stojkovića i postigao odlučujući gol za pobedu Bečlija u ovom duelu.

Nema dileme da je jedan od ključnih trenutaka meča bio loša intervencija popularnog "Žuleta" u 87. minutu, koja je omogućila Manfredu Fišeru da postigne gol i donese pobedu svom timu.

Stojković je bio vidno utučen nakon ovog propusta, dok je na suprotnoj strani Aleksandar Dragović, takođe nekadašnji štoper i kapiten Zvezde, slavio pobedu sa svojim novim timom.

Nakon odlučujućeg gola Austrije iz Beča, usledila je agonija za ekipu LASK-a koja je bila na pragu remija, ali je na kraju ostala bez bodova. Ova neočekivana promena rezultata izazvala je veliko razočaranje među igračima kluba iz Linca, dok je na drugoj strani usledilo veliko slavlje igrača tima iz austrijske prestonice.

Fudbal je ponekad surov, jer se jedan zvezdaš na kraju radovao, drugi tugovao...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading