GROBARI MOGU DA ODAHNU! Partizanu stiglo NAJZVUČNIJE pojačanje!

Autor:

Sport

25.08.2024

21:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli kompletirali roster.

GROBARI MOGU DA ODAHNU! Partizanu stiglo NAJZVUČNIJE pojačanje!

Foto: Starsport

Francuski košarkaš Frenk Nilikina, koji ima bogato NBA iskustvo, pridružio se ekipi Partizana i odradio trening u Beogradskoj areni, nakon učešća na olimpijskom turniru u Parizu.

Isto važi i za Isaka Bongu i kapitena Vanju Marinkovića, koji su se sa reprezentacijama Nemačke i Srbije borili za medalje u "Bersiju".

Bivši igrači Bajerna i Baskonije su odlučili da odmah krenu sa pripremama za sezonu 2024/2025, dok je Nilikina dobio nekoliko dana duži odmor u odnosu na ostatak ekipe.

Tako je Partizan sada kompletirao roster za sledeću sezonu, a sa ekipom trenira i Ajzea Majk, koji radi po posebnom programu budući da je na prvom treningu u klubu iz Humske povredio list.

Foto: www.profimedia.rs

Frenk Nilikina (sa loptom) priključio se treninzima Partizana

Nilikina je započeo profesionalnu karijeru 2015. u Strazburu, gde je ostao do 2017. godine pre odlaska na draft. Njujork Niksi su izabrali 193 cm visokog plejmejkera kao osmog pika, a za tim iz "Velike jabuke" je igrao do 2021. godine. Nakon toga, proveo je naredne dve sezone u Dalas Maveriksima, a proteklu u Šarlot Hornetsima.

Nije se 25-godišnjak naigrao za tim iz Severne Karoline, gde je za pet utakmica, na parketu proveo 8,6 minuta. Imao je poen po meču i 1,2 skoka.

Podsetimo, iz prošlosezonskog sastava, Partizan je zadržao samo Balšu Koprivicu. Crno-bele su napustili: Džejms Naneli, Kevin Panter, Zek Ledej, Džejlen Smit, Alen Smailagić, Aleksa Avramović...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading