JEZIVA TRAGEDIJA! Gimnastičarka pala s 80 metara visine! Evo šta je htela da URADI!

Autor:

Sport

25.08.2024

18:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuga do neba.

JEZIVA TRAGEDIJA! Gimnastičarka pala s 80 metara visine! Evo šta je htela da URADI!

Foto: printscreen/Instagram

Gimnastički savez Češke bio je potresen tragičnim vestima o smrti Natalije Stihove.

Sportistkinja kojoj su predviđana blistava budućnost, jezivo je preminula u 23. godini, posle pada s 80 metara nadmorske visine.

Natalija je ostvarila značajan napredak u svojoj karijeri, pokazujući svoj talenat i posvećenost sportu. Međutim, njen put je završio srceparajućim krajem nakon fatalne nesreće tokom odmora u Alpima.

Strast Stihove prema gimnastici bila je očigledna od malih nogu, a njen talenat je zasijao dok je postizala značajne uspehe u sportu. 2015. godine, osvojila je četvrto mesto na pojedinačnom juniorskom prvenstvu u češkoj gimnastici, što je predstavljalo značajan korak u njenoj karijeri.

Natalijin uspeh se nastavio 2016. godine kada je osvojila prvenstvo za Centralnočeški region sa svojim klubom Sokol Pribram. Ovi podvizi naglasili su njen potencijal i postavili je kao rastuću zvezdu u tamošnjoj gimnastici.

 

 

Tragedija je zadesila 15. avgusta kada je Stihova bila uključena u fatalnu nesreću koja je na kraju dovela do njenog preranog odlaska 21. avgusta. Detalji oko incidenta otkrili su srceparajuće okolnosti njenog pada sa značajne visine tokom odmora sa partnerom u Alpima. Opis prijatelja porodice o incidentu, navodeći pad sa procenjenih 80 metara, osvetlio je zastrašujuću prirodu nesreće, ostavljajući gimnastičku zajednicu u žalosti.

- S dubokom tugom javljamo da je nakon tragične nesreće zauvek preminula naša neverovatna prijateljica, gimnastičarka, reprezentativka i trenerica Natalka Stihova. Izgubila je borbu za život 21. avgusta u 5:30 - stoji u objavi na društvenim mrežama.

- Natalka je bila nasmejana kroz svoj kratki život i tako ćemo je uvek pamtiti. Celoj njenoj porodici i bliskim prijateljima izražavamo najiskrenije saučešće i šaljemo puno snage i podrške - dodaje se u objavi.

Gimnastičarka je umrla pre nekoliko dana, nakon nesreće koja se dogodila 15. avgusta ove godine, dok je s partnerom bila na odmoru u Alpama.

- Pala je s oko 80 metara visine. Nećemo znati da li joj je noga skliznula ili se odlomio komad stene - rekao je porodični prijatelj za portal extra.cz.

Prema nepotvrđenim informacijama, Natalija je stala blizu ruba kako bi se fotografisala i zatim je pala s velike visine.

Gimnastičarka je nedavno započela novu fazu u svom životu, udala se za svog partnera Davida, prenosi Sovsport.ru. Njena poslednja objava na društvenim mrežama bila je izjava ljubavi svom dragom:

- Ono što želim si ti - napisala je Stihova, uz romantičnu fotografiju sa svojim izabranikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading