SKANDAL! Bivši igrač Zvezde slikao se sa hrvatskom zastavom! (FOTO)

Autor:

Sport

25.08.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovakav potez iznervirao je pristalice srpskog šampiona.

SKANDAL! Bivši igrač Zvezde slikao se sa hrvatskom zastavom! (FOTO)

Foto: printscreen/Instagram

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i reprezentativac Novog Zelanda, Adam Mičel, izazvao je burne reakcije svojih pratilaca na društvenim mrežama objavom fotografije na kojoj pozira sa hrvatskom zastavom.

Ova fotografija prouzrokovala je veliko nezadaovljstvo zvezdaša, s obzirom na Mičelovu prošlost u crveno-belom dresu.

Adam Mičel je stigao na Marakanu u leto 2016. godine, ali uprkos dolasku pod vođstvom trenera Miodraga Grofa Božovića, nije dobio priliku da zaigra za srpskog šampiona. Umesto toga, prosleđen je OFK Beogradu, a zatim i slovenačkom Celjeu, gde nije uspeo da ostvari zapažene rezultate. Njegova kratka epizoda na Karaburmi obeležena je sa svega osam nastupa, ostavljajući utisak neiskorišćenog potencijala.

 

 

Zanimljivo je da Mičel ima hrvatsko poreklo, budući da mu je majka Hrvatica, što je verovatno doprinelo njegovoj bliskosti sa hrvatskom zastavom.

Tokom boravka u Srbiji i Sloveniji, nije uspeo da ostvari zapažen uspeh, te se odlučio da karijeru nastavi u Engleskoj, gde je igrao za mladi tim Boltona. Nakon toga, vratio se na Novi Zeland, gde je prvo nastupao za ekipu Velingtona, pre nego što je prešao u Ouklend siti, gde je proveo pet sezona.

Fotografija koju je Mičel podelio na Instagramu izazvala je žestoke reakcije navijača, posebno onih vernih Crvenoj zvezdi, ali je istovremeno podstakla raspravu o njegovom životu i karijeri. Trenutno, Adam nastupa za Ouklend siti, gde gradi svoju fudbalsku karijeru i ostavlja iza sebe neuspehe iz prošlost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading