MAJKA I SIN BILI U TAKVOM STANJU DA IH JE BILO NEMOGUĆE PREPOZNATI! Susedi u šoku: "Osetili smo miris, nije mi jasno..."

Autor:

Svet

26.08.2024

01:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predstavnica stanara kaže da je stariju komšinicu zadnji put videla krajem krajem jula ili početkom avgusta

MAJKA I SIN BILI U TAKVOM STANJU DA IH JE BILO NEMOGUĆE PREPOZNATI! Susedi u šoku: "Osetili smo miris, nije mi jasno..."

Foto: Shutterstock

Tela 78-godišnje žene i 42-godišnjeg muškarca pronađena su u stanu na Šibenskoj ulici u Velikoj Gorici, Hrvatska. Dvoje preminulih, koji su bili članovi iste porodice, preminuli su pre nekog vremena, pod okolnostima koje ne ukazuju na zločin, kako prenosi Nova TV. Zajednica je potresena vestima, mnogi se pitaju kako se takva situacija mogla neprimećeno odvijati tokom dužeg perioda.

**Nepoznata Tragedija**

Šokantno otkriće je ostavilo komšije u neverici, izazivajući pitanja o tome kako se tako uznemirujući događaj mogao odvijati neprimećeno tokom toliko dugo vremena. Ana Vilček, predstavnica stanara, izrazila je svoje zaprepašćenje situacijom, pominjući da su starija komšinica i njen sin bili bolesni.

"Bolesna je bila i sin joj je bio bolestan s kojim je živjela. Mi smo osjetili miris i prije i sada je bilo učestalo. Nismo znali što i kako. Kako sam ja u poslu, nisam imala vremena i onda mi je čistačica rekla da se ona ne javlja", rekla je predstavnica stanara Ana Vilček.


**Brige i Pitanja**

Sin koji nije živeo sa svojom porodicom postao je zabrinut kada nije uspeo da kontaktira sa njima i nakon toga je obavestio vlasti. Miljenko Munjas, komšija, izrazio je svoje zbunjenje zbog nedostatka svesti o situaciji, izjavljujući da iako su komšije bile odsutne tokom dužih perioda, zajednica obično ostaje informisana o aktivnostima jedni drugih. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading