KOŠARKAŠI SRBIJE STALI UZ NOVAKA: ĐOKOVIĆ JE NAJBOLJI ZA NAS! Mogao je da okrene Alkaraza, samo da je...

Autor:

Sport

14.07.2024

19:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Pratili smo dok nije počeo trening"

KOŠARKAŠI SRBIJE STALI UZ NOVAKA: ĐOKOVIĆ JE NAJBOLJI ZA NAS! Mogao je da okrene Alkaraza, samo da je...

Foto: Starsport

Novak Đoković je odigrao veoma slabo finale Vimbldona, pa je Karlos Alkaraz zasluženo slavio sa 3:0 (6:2, 6:2, 7:6) posle ravno dva i po sata igre i odbranio titulu u reprizi prošlogodišnje borbe za pehar. Mladi Španac je do četvrte grend slem titule, a druge u Londonu. 

Međutim, kada se uzme u obzir da je samo pre mesec dana imao operaciju kolena - ovo je ogroman uspeh protiv neverovatnog Alkaraza.

U isto vreme kada je Novak igrao finale, košarkaši Srbije su se pripremali za mečeve protiv Australije i Sjedinjenih Američkih Država. Iako su bili fokusirani na trening, uspeli su da prate dešavanja u Londonu. Kapiten Bogdan Bogdanović otkrio je da su uspeli da isprate prvi gem meča, ali su zatim morali da prekinu praćenje kako bi nastavili sa treningom.

Republika

Foto: Stefanos Kyriazis/IPA Spo/Sipa Press/Profimedia

Bogdan na pripremnom meču

- Nismo stigli da ispratimo meč zbog treninga. Gledali smo prvi gem koji je trajao 15 minuta i onda je počeo trening. Posle toga nažalost više nismo mogli da ispratimo šta se dešava. Videli smo rezultat. Izgubio je, ali Novak je i dalje najbolji i za nas. Punu podršku mu šaljemo i čekamo ga. Nadam se da ćemo se naći u Parizu, rekao je Bogdanović.

Petrušev je bio uveren da je Novak mogao da preokrene.

- Pratili smo dok nije počeo trening, u teretani smo isto ispratili. Kad je okrenuo na 5:4 i 40:0 mislili smo da ga ima, ali nažalost je izgubio. Da je dobio ovaj taj-brejk, mislim da bi skroz okrenuo i ne bi bilo dalje posle toga. Pratimo ga, podržavamo, kao što i on nama uvek daje podršku, na svakom koraku, kazao je centar Olimpijakosa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading