PRVE FOTOGRAFIJE ANDRIJE ŽIVKOVIĆA SA SINOM: Nema veće sreće! (FOTO)

Autor:

Sport

14.08.2024

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prelepa slika srpskog reprezentativca

PRVE FOTOGRAFIJE ANDRIJE ŽIVKOVIĆA SA SINOM: Nema veće sreće! (FOTO)

Foto: Instagram/zivkovic17

Andrija Živković se sinoć upisao u listu strelaca na meču protiv Malmea u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, ali uprkos ispadanju PAOK, srpski fudbaler nema razloga da ne bude srećan, jer je jutros postao otac. Prelepa Elizabeta Ikonomu, sa kojom je pre nešto više od dva meseca stupio u brak, donela mu je na svet sina kog su nazvali Aleksej.

Ubrzo je i "orao" podelio prve fotografije na svom Instagram profilu gde je prikazana njegova supruga po završetku porođaja zajedno sa novorođenčetom, a ispod maske Andrija je skrivao širok osmeh.

Podsetimo, Elizabet je Grkinja i njih dvoje su se upoznali upravo za vreme Andrijinog mandata u Solunu. Živković je sa lepoticom u vezi još od 2022. godine, a poznato je da je 25-godišnja kozmetičarka po zanimanju česta posetiteljka utakmica PAOK.

Inače, zanimljiva je informacija da njeno prezime Oikonomu na grčkom jeziku potiče od reči Oikos i znači: "Kuća, dom i porodica". Mi im želimo da se to značenje pretvori u realnost i da uživaju u svom porodičnom miru, srećni i zadovoljni još dugo.

Podsetimo, venčanje su napravili 31. maja u Nišu, rodnom gradu Andrije Živkovića, jer predstavlja njegov rodni kraj. Ovaj događaj je izazvao veliku pažnju javnosti, a Andrija i Elizabeta su podelili fotografije sa venčanja, čime su obradovali svoje fanove i pratioce na društvenim mrežama. Venčanju su prisustvovali i mnogi Andrijini saigrači iz reprezentacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading