NOVAK PRIZNAO DA NIJE PONOSAN NA OVO! ĐOKOVIĆ ISKREN: Imam mane kao i svako ljudsko biće!

Autor:

Sport

14.08.2024

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mi ga zbog toga i volimo

NOVAK PRIZNAO DA NIJE PONOSAN NA OVO! ĐOKOVIĆ ISKREN: Imam mane kao i svako ljudsko biće!

Foto: Starsport

Novak Đoković je uspeo da kompletira tenis osvajanjem Olimpijskih igara. Najslabija godina, u kojoj nije osvojio nijedan trofej do jula meseca, dala je za pravo "zlim dušama" da se smeju na pomen Noletove pobede u Parizu. Međutim, on je išao korak po korak. Pao je "kralj šljake", pa zatim i velika imena poput Cicipasa i Musetija, da bi u velikom, spektakularnom, grandioznom finalu posle dva taj-brejka pobedio Alkaraza i ispunio dečački san.

Ipak, uprkos ogromnim vrlinama koje godinama pokazuje da ima, Novak je otkrio da nije ponosan na sebe zbog jedne stvari u razgovoru za magazin "Story".

- Razlika između momaka koji umeju da budu najveći šampioni i onih koji se bore da dođu do najvišeg nivoa je u sposobnosti da ne ostanu predugo u tim emocijama. Za mene je to zaista relativno kratko. Priznajem, umem da puknem, vrištim na terenu, ali se onda resetujem - izjavio je osvajač 24 grend slem titule koji ponekad ume baš burno da reaguje, pa nastavio:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Đokovićeva proslava posle pobede

- Nisam ponosan na to i stidim se u tim trenucima, bez sumnje, ali istovremeno prihvatam sebe kao ljudsko biće sa manom.

Zna to i celokupna teniska javnost i verovatno zbog toga etiketira Đokovića kao nepoželjnog, ali zna i Novak kako to da preokrene u svoju korist. Kroz celu karijeru "upija" hejt komentare, zviždanje, prozivke, bes i to pretvori u svoju snagu, te na kraju uvek izađe kao pobednik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading