VISOKA DELEGACIJA FS KINE U POSETI FS SRBIJE: Postoji obostrani interes za budućom saradnjom! (FOTO+VIDEO)

Autor:

Sport

14.08.2024

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utisci gostiju su odlični

VISOKA DELEGACIJA FS KINE U POSETI FS SRBIJE: Postoji obostrani interes za budućom saradnjom! (FOTO+VIDEO)

Foto: FSS

Visoka delegacija Fudbalskog saveza Kine, koju su činili predsednik Song Kai, član tehničkog odeljenja Majk Čang i predstavnica internacionalnog sektora Vang Luning, bili su gosti Fudbalskog saveza Srbije. U ime organizacije našeg Saveza, srdačno su ih dočekali potpredsednik Janoš Žemberi, direktor reprezentativnih selekcija Nenad Bjeković, direktor A tima Stevan Stojanović i šef kabineta predsednika FS Srbije Marko Saranovac.

Sastanak je organizovan u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi i to je bila idealna prilika da se uvaženi gosti, u čijoj pratnji je bio poznati srpski trener i nekadašnji selektor kineske reprezentacije Aleksandar Janković, uvere u kapacitete srpske kuće fudbala.

Posle obilaska organizovan je i zvanični sastanak, sa kojeg su utisci bili maksimalno pozitivni.

Razgovaralo se o različitim modalitetima saradnje, strategiji razvoja srpskog fudbala, sa akcentom na rezultate A tima. Tema su bile i mlađe selekcije, bazični fudal, ženski fudbal, edukacija trenera, profesionalne lige i potencijalne prijateljske utakmice, koje bi u budućem periodu mogle da budu organizovane. Utisci su bili pozitivni, istaknuto je zadovoljstvo zbog dolaska, uz naglašenu želju da se komunikacija između Saveza nastavi i u budćnosti sa ciljem da se, uz obostrani interes, ostvari bliža saradnja na različitim nivoima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading