ŠOK IZDANJE ALEKSANDRE NIKOLIĆ! Ovo se retko koja devojka usudi da uradi, pršte komentari na društvenim mrežama!

Autor:

Zabava

14.08.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fanovi su pali u trans pre svega jer cene njen iskren pristup i spremnost da pokaže svoje pravo lice.

ŠOK IZDANJE ALEKSANDRE NIKOLIĆ! Ovo se retko koja devojka usudi da uradi, pršte komentari na društvenim mrežama!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Pobednica popularnog rijaliti programa "Zadruga 6", Aleksandra Nikolić, nastavlja da oduševljava svoje brojne pratioce na društvenim mrežama. Njen nedavni post na Instagramu izazvao je veliku pažnju, jer je Aleksandra pozirala u opuštenom izdanju bez trunke šminke. Fanovi su pali u trans pre svega jer cene njen iskren pristup i spremnost da pokaže svoje pravo lice.

Foto: Instagram printscreen

Aleksandra Nikolić bez trunke šminke na licu

 

Aleksandra Nikolić je inače postala jedna od najpopularnijih ličnosti na društvenim mrežama nakon pobede u "Zadruzi 6". Njeni fanovi iz dana u dan prate svaki njen korak, a ona im uzvraća pažnju objavljivanjem detalja iz svog privatnog života. Njena iskrenost i autentičnost su ono što je izdvojilo od drugih, te je stoga prikupila toliki broj fanova.

Filip Car došao u Beograd, evo gde je uhvaćen! 

Inače, kontroverzni rijaliti-igrač Filip Car tajno je posetio Beograd na jedan dan da bi video ćerku Leonu, a ekipa Stara ga je zatekla u šopingu, kad je otišao da obnovi garderobu. Kako su on i Aleksandra Nikolić u zategnutim odnosima, jedva su uspeli da se dogovore kada će Car doći i koliko će vremena provesti sa ćerkom. On je samo nekoliko sati proveo u Beogradu, a dok je bio s ćerkom, Aleksandra je imala obaveze i nije želela da se sretnu. Pre nego što će krenuti u Crikvenicu, Car je otišao u tržni centar, gde je šopingovao stvari, a kako je preneo Star, on je sebe častio patikama od 500 evra, nekoliko košulja i farmerica, pa ga je sve koštalo oko 1.500 evra.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Filip Car

 

Aleksandra Nikolić i on se neretko svađaju oko novca jer ona smatra da Filip ne daje dovoljno za ćerku Leonu, pa nije isključeno da će mu i ovaj šoping zameriti s obzirom na to da za dete nije dao mnogo.

Foto: ATA Images, Zadruga/official

Filip Car i Aleksandra Nikolić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading