ALEKSA KAO IVKO, DANIMA SLAVI MEDALJU IZ PARIZA! Posle ŽURKE u Beogradu i Parizu, Avramović LUMPOVAO u rodnom Čačku! (VIDEO)

Autor:

Sport

14.08.2024

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Heroj nacije se vratio kući

ALEKSA KAO IVKO, DANIMA SLAVI MEDALJU IZ PARIZA! Posle ŽURKE u Beogradu i Parizu, Avramović LUMPOVAO u rodnom Čačku! (VIDEO)

Foto: Starsport

Košarkaši Srbije osvojili su bronzanu medalju na Olimpijskim igrama i dočekani su u Beogradu kako dolikuje.

Nikola Jokić jeste bio najbolji košarkaš Srbije i zbog toga je dobio najveće ovacije, Bogdan Bogdanović se pokazao kao izvrstan kapiten, ali igrač zbog kakvog se najviše voli košarka i reprezentacija i koji je dočekan sa posebnom emocijom je Aleksa Avramović.

Slično je i Ognjen Dobrić još jednom bio jedan od najvećih izvora energije nacionalnog tima, ali sa Aleksom, kako ga saigrači zovu "baterijom", ipak niko ne može da se meri.

Protiv Nemačke je "leteo" po terenu, kao i protiv Amerike kada je odigrao jedan od najboljih mečeva u nacionalnom dresu i umalo bio glavni protagonista najveće pobede Srbije u 21. veku sa šutom 4/6 za tri i 15 poena ukupno. Jednostavno, kad je Aleksa na terenu, znamo da možemo da se opustimo i samo čekamo kada će "zapaliti" saigrače trojkom, prodorom ili onim što najbolje ume - ukradenom loptom.

A kad je Aleksa tu znamo da je tu i - smeh, dobro raspoloženje, radost... ma sve najpozitivnije. To je pokazao i u Parizu, potom preneo u Beograd na dočeku, ali nije tu bio kraj, već početak, pošto je tek u Čačku usledilo pravo slavlje! Baš kao i Zoran Cvijanović u liku Ivka u popularnom filmu, tako se i kod Avramovića slavi novi veliki uspeh sa reprezentacijom - danima. Posle lumpovanja u Parizu i srpskoj prestonici, na Instagram profilu Aleksa je objavio snimke slavlja iz svog rodnog mesta, zajedno sa mnogim prijateljima iz detinjstva koji su iskoristili priliku da dotaknu bronzu iz Pariza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading