TITULA JE OSVOJENA NA IMPRESIVAN NAČIN: Nakon godinu dana pauze, klub se vraća na veliku scenu - ambicije se tu ne završavaju! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

10.06.2024

18:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brzo su se našli u društvu kojem po svim parametrima i pripadaju.

TITULA JE OSVOJENA NA IMPRESIVAN NAČIN: Nakon godinu dana pauze, klub se vraća na veliku scenu - ambicije se tu ne završavaju! (FOTO GALERIJA)

Foto: OFK Aranđelovac 1979

OFK Aranđelovac 1979 prethodnog proleća, usled slabih rezultata, morali su da napuste Zonu Podunavsko-šumadijsku, ali se samo godinu dana kasnije vraćaju u četvrti stepen srpskog klupskog fudbala, a kako se saznaje, ambicije im se tu ne završavaju.

 

Aranđelovčani su takmičarsku godinu koja je okončana prethodnog vikenda završili sa skorom od 24 pobede, četiri remija i dva poraza u okviru Šumadijske okružne lige, a posebno je impresivan ostvareni gol koeficijent koji iznosi 97:30.

Punih sedam meseci Aranđelovčani nisu znali za poraz. Poslednji put su teren napustili pognutih glava 19. novembra prethodne godine kada su na domaćem terenu rezultatom 2:3 poraženi od ŽSK Žirovnice.

Od navedenog meča nanizali su 15 pobeda i jedan remi i neverovatan količnik datih i primljenih pogodaka 65:13.

U nedelju 9. juna OFK Aranđelovac je odigrao svoj poslednji prvenstveni meč u aktuelnoj sezoni, a na oproštaju od domaće publike, kojih je bilo oko 150, domaćin je ubedljivim rezultatom 6:1 savladao Trnavu iz Donje Trnave.

 

Već nakon prvog poluvremena bilo je jasno da će domaćin zabeležiti ubedljiv trijumf, a u strelce su se upisivali Vladimir Peralović u 3, Stefan Serdar u 12, 18. i 25. minutu, kao i Bojan Krstić u 34. minutu susreta.

U nastavku meča gosti preko Marka Milenića stižu do počasnog pogotka, da bi tačku na utakmicu, ali i kompletnu sezonu, stavio Stefan Milivojević u 65. minutu.

Nakon meča upriličena je dodela prestižnog pehara, kao i velika proslava.

Od naredne sezone OFK Aranđelovac 1979 ponovo će se naći u četvrtom stepenu srpskog klupskog fudbala, a shodno agilnosti aktuelnog klupskog rukovodstva, ne bi bilo čudno da uskoro Aranđelovčane vidimo i kao kandidate za plasman u srpskoligaški karavan.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading