A ZVEZDA GA SE ODREKLA TAKO LAKO... Šahtjor odbio 10 MILIONA za bivšeg igrača crveno-belih!

Autor:

Sport

27.07.2024

09:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trebalo je misliti o njemu

A ZVEZDA GA SE ODREKLA TAKO LAKO... Šahtjor odbio 10 MILIONA za bivšeg igrača crveno-belih!

Foto: Starsport

Mirko Ivanić i Irakli Azarovi

Crvena zvezda se sprema da odigra utakmicu protiv Mladosti iz Lučana večeras na stadionu Rajko Mitić od 20 časova, dok se istovremeno završavaju transferi i kompletira tim za predstojeću sezonu. A s obzirom na to da je bekovska pozicija večito u deficitu na Marakani, vesti koje stižu iz Ukrajine zaboleće delije.

Pre skoro dve godine Crvena zvezda je dovela levog beka Iraklija Azarova iz Dinamo Batumija. Gruzin je proveo godinu dana na u Ljutice Bogdana pre nego što je prodat Šahtjoru prošlog leta za 3.000.000 evra, što je ocenjeno kao odličan posao za srpskog šampiona.

Republika

Foto: Starsport

Irakli Azarov

Gruzin je za šampiona Ukrajine odigrao 32 utakmice i četiri puta asistirao, što je bilo dovoljno da privuče pažnju člana Serije A. Navodno, taj klub je spreman da plati neverovatnih 10.000.000 evra za levog beka, dok je Šahtjor odbio ponudu Seltika od 5.000.000 evra, a ne želi da ga se odrekne ni za duplo veću sumu. Uprava Šahtjora smatra da Gruzin, koji ima samo 22 godine, može da napreduje kroz jednu sezonu u Ligi šampiona i da mu cena samo poraste.

Azarovu je šansu pružao Miloš Milojević kraj aut linije, međutim uprava crveno-belih na kraju sezone ocenila je da može da ga pusti.

Odlazak Azarova izazvao je tada razočaranje među navijačima Crvene zvezde, koji su se istovremeno nadali da će klub iskoristiti prihod od transfera da dovede nova pojačanja. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading