IGRE MOGU DA POČNU – EVO ŠTA NAS SVE OČEKUJE NA OI U PARIZU: Pogledajte šta nam donose 33. Olimpijske igre!

Autor:

Sport

27.07.2024

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svečano otvaranje je na programu večeras od 19.30 časova, kada će spektakularnom ceremonijom karnevala brodova na Seni biti označen početak 33. Olimpijskih igara. Ovo će biti prvi put da se ceremonija otvaranja održava na otvorenom, uz rekordnih 45.000 policajaca koji će voditi računa o bezbednosti učesnika.

IGRE MOGU DA POČNU – EVO ŠTA NAS SVE OČEKUJE NA OI U PARIZU: Pogledajte šta nam donose 33. Olimpijske igre!

Foto: AdmiralBet

Pariz će po treći put biti domaćin Igara, prethodno ugostivši najbolje svetske sportiste 1900. i 1924. godine, čime se pridružio Londonu koji je bio domaćin 1908, 1948. i 2012. godine. Gust raspored takmičenja i pravilo oporavka od 48 sati za fudbalere i fudbalerke uredili su da se na olimpijskom kalendaru zaokruže 24. i 25. jul kao nezvaničan početak Igara na kojima će se do 11. avgusta takmičiti 10.500 sportista iz 206 zemalja za 329 zlatnih medalja u 32 sporta.

Što se tiče naših sportista, norme je ostvarilo 112 takmičara ili timova. Na prethodnim Olimpijskim igrama u Tokiju Srbija je oborila rekord po broju osvojenih medalja sa 9 odličja, jednom medaljom više nego na OI u Riju 2016. godine. Od naših ovogodišnjih predstavnika, Novak Đoković juri svoje prvo olimpijsko zlato, a medaljama se nadamo i u košarci, basketu, odbojci i vaterpolu, kao i u pojedinačnim sportovima poput streljaštva, tekvondoa, atletike, boksa, rvanja, džudoa.

Kako bi što više uživali u nastupima naših najboljih sportista, kladionica AdmiralBet je spremila Admiralske igre koje vam donose pet novih disciplina u kojima možete uživati paralelno sa Olimpijskim igrama. Te discipline su podeljene na republika, kao što su dizanja kvota i klađenje slobodnim stilom, i na slot discipline (penjanje na Olimp i brzo okretanje slotova), ali to nije sve. Tokom trajanja OI možete da računate na 25% popusta na sve pice u AdmiralBet PUB-ovima, dok svaki tiket odigran u lokalu koji sadrži 4 para, sa ulogom od 500 dinara ili više, vam donosi gratis piće. Takođe, 50 igrača koji na svoje društvene mreže izbace najbolje fotografije ili snimke iz AdmiralBet lokala će osvojiti paket Carlsberg piva uz #mojAdmiralBetlepsiodPariza.

Ove discipline su dostupne svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti samo nekoliko minuta i može se kompletirati u svega par klikova na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve! Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa do 300.000 dinara!

Posetite AdmiralBet.rs, pogledajte kompletnu olimpijsku ponudu i uživajte u najvećem sportskom događaju na planeti, samo u AdmiralBetu!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading