MILOJEVIĆ VEOMA OPREZAN! Pred duel sa Lučancima spomenuo je i Partizan, Vojvodinu i Radnički

Autor:

Sport

26.07.2024

18:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Milojević nije želeo da otkrije sve detalje o startnoj postavi.

MILOJEVIĆ VEOMA OPREZAN! Pred duel sa Lučancima spomenuo je i Partizan, Vojvodinu i Radnički

Foto: www.profimedia.rs

Nakon ubedljive pobede nad Jedinstvom, fudbaleri Crvene zvezde se spremaju za novi izazov u Superligi. Ovog puta, na domaćem terenu, dočekaće ekipu Mladosti iz Lučana. Trener crveno-belih Vladan Milojević ističe da je Mladost iskusna ekipa koja već duže vreme igra zajedno, a prošle sezone su postigli značajan uspeh plasiravši se u plej-of. Milojević ističe da je njegova ekipa svesna kvaliteta Mladosti i da će morati da obrate pažnju na sve segmente igre kako bi ostvarili pozitivan rezultat.

- Mladost je iskusna ekipa, koja igra već dosta dugo zajedno. Prošle godine su bili vrlo dobro plasirani, učestvovali su u plej-ofu. Igrali su utakmice među prvih osam ekipa i pokazali su svoj kvalitet. Mladost je tim koji dosta dobro “drži” prostor i nezgodni su u tranziciji. Moramo da obratimo pažnju na sve segmente, baš iz tog razloga što su iskusna ekipa. Mogu brzo da nam naprave problem - rekao je Vladan Milojević čiji tim u prethodnom meču nije primio gol, a dao je četiri.

Tako da u ovom trenutku ne razmišlja da li će golman Marko Ilić ponovo ostati nesavladan.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Vladan Milojević

 

- Ne gledamo u tom pravcu. Trudićemo se da pružimo naš maksimum i poboljšamo segmente igre na kojima radimo - spomenuo je on.

Trener Milojević nije želeo da otkrije sve detalje o startnoj postavi, kao i da li će napadači Šerif Ndiaje i Bruno Duarte zaigrati zajedno. Takođe, istakao je da će odluku o sastavu doneti nakon današnjeg treninga. 

Posle današnjeg treninga ćemo videti za koji ćemo se sastav opredeliti - oštro je rekao Milojević.

Predstavnike medija je interesovalo i kako su se po mišljenju šefa struke Crvene zvezde pokazali mladi bonus igrači, kao i koliki će motiv imati Uroš Sremčević ukoliko se nađe na terenu.

- Mislim da sam dao odgovor u prethodnom pitanju. Danas imamo trening, pa ćemo videti koji ćemo koncept igre odabrati za sutra - odgovorio je on.

Uz to, Milojević je dao informacije o zdravstvenom stanju tima, naglašavajući da su Adem Avdić i Mirko Ivanić povređeni, dok se sledi u završnoj fazi oporavka. Očekuje se da će Ivanić uskoro biti spreman za takmičarski ritam.

Adem Avdić je povređen, kao i Mirko Ivanić. Kada je Ivanić u pitanju, nalazi se u završnoj fazi pripreme za povratak na teren. Nadam se da će od sledeće nedelje biti u takmičarskom ritmu. Lučić i Avdić se oporavljaju, kao i Degenek. Oporavak ide u dobrom pravcu. Treba nam vreme i ne žurimo nigde. Pohvalno je da su vredni i daju sve od sebe.

Milojević je takođe izrazio podršku ekipama Partizana, Vojvodine i Radničkog 1923 koje su nastupale u kvalifikacijama za UEFA takmičenja. Iako rezultati nisu bili jednako uspešni za sve timove, Milojević je istakao važnost podrške i poželeo im sve najbolje u revanš utakmicama.

- Pratio sam utakmice. Čestitao bih i dao podršku svim ekipama koje predstavljaju Srbiju, jer reprezentuju našu zemlju i fudbal. Želim im sve najbolje u revanš utakmicama - zaključio je Milojević.

Utakmica je na programu sutra, od 20 časova uz tekstualni prenos na našem portalu, kao i na Premiumu 1 TV Arena sport.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading