ZVEZDA ZOVE NAVIJAČE DA UĐU BESPLATNO NA MARAKANU! Ali, samo ako ispunjavate OVAJ uslov

Autor:

Sport

26.07.2024

18:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli nastavljaju sa akcijom

ZVEZDA ZOVE NAVIJAČE DA UĐU BESPLATNO NA MARAKANU! Ali, samo ako ispunjavate OVAJ uslov

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde započeli su takmičenje u Superligi Srbije spektakularnim trijumfom nad ekipom Jedinstva sa Uba rezultatom 4:0. Ova ubedljiva pobeda postavila je visoke standarde za tim Vladana Milojevića u novoj sezoni.

Subota donosi novi izazov za klub iz Ljutice Bogdana, ovoga puta protiv ekipe Mladosti iz Lučana. Klub je na originalan način uputio poziv navijačima da ispune tribine stadiona, a takođe je spremio i iznenađenje za one mlađe pristalice.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Najmlađi na Marakani

- Svi zvezdaši uzrasta do 14 godina će imati priliku da potpuno besplatno bodre crveno-bele sa istočne tribine stadiona "Rajko Mitić" u subotu od 20 časova. Naš klub će i na predstojećem duelu nastaviti sa sjajnom akcijom, putem koje je svim dečacima i devojčicama do 14 godina omogućen besplatan ulaz na istočnu tribinu "Marakane" na mečevima domaćeg prvenstva, stoji u saopštenju na sajtu Zvezde.

Iz redova sedmostrukog uzastopnog šampiona Srbije podsećaju da je neophodno da mališani budu u pratnji jedne odrasle osobe koje poseduje ulaznicu za meč između Crvene zvezde i Mladosti.

Ovako je Vladan Milojević najavio pomenuti duel:

Mladost je iskusna ekipa, koja igra već dosta dugo zajedno. Prošle godine su bili vrlo dobro plasirani, učestvovali su u plej-ofu. Igrali su utakmice među prvih osam ekipa i pokazali su svoj kvalitet. Mladost iz Lučana je tim koji dosta dobro “drži” prostor i nezgodni su u tranziciji. Moramo da obratimo pažnju na sve segmente, baš iz tog razloga što su iskusna ekipa. Mogu brzo da nam naprave problem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading