MBAPE PRESTIGAO RONALDA I PRETI MESIJU! Kilijan već počeo da se isplaćuje Realu (FOTO)

Autor:

Sport

26.07.2024

22:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova brojka jasno pokazuje neprikosnovenu popularnost Mesija među ljubiteljima fudbala širom sveta.

MBAPE PRESTIGAO RONALDA I PRETI MESIJU! Kilijan već počeo da se isplaćuje Realu (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Kilijan Mbape, fudbaler koji je nedavno pojačao madridski Real, već je počeo da se isplaćuje klubu putem prodaje svojih dresova. Naime, dresovi Kilijana Mbapea već su dostigli brojku od 900.000 prodatih primeraka, što je impresivan uspeh za tako kratko vreme od njegovog dolaska u klub. Ovo jasno pokazuje koliku popularnost Mbape uživa među navijačima Reala i fudbalskim entuzijastima širom sveta.

S druge strane, dresovi Ronalda u saudijskom Al Nasru takođe su ostvarili značajan uspeh na tržištu, sa 760.000 prodatih primeraka. Iako je ovo manje od broja prodatih dresova Mbapea, ipak se radi o impresivnoj cifri koja svedoči o globalnoj popularnosti ovog fudbalskog velikana.

 

 

Ipak, na prvom mestu po broju prodatih dresova i dalje su dresovi Lea Mesija, koji su do sada prodati u neverovatnih milion i po primeraka. Ova brojka jasno pokazuje neprikosnovenu popularnost Mesija među ljubiteljima fudbala širom sveta.


S obzirom na ove impresivne brojke, jasno je da prodaja dresova predstavlja značajan deo prihoda za klubove, ali isto tako i svedoči o ogromnoj popularnosti i uticaju pojedinih fudbalera na globalnoj sceni.

Nedavno pojačanje Reala, Kilijan Mbape, već se pokazao kao izuzetno profitabilna investicija za klub, čiji su dresovi već postali hit među navijačima. Sa druge strane, i Ronaldo i Messi i dalje zadržavaju impresivnu prodaju svojih dresova, dok se očekuje da će Mbape vremenom dodatno učvrstiti svoju poziciju među najprodavanijim fudbalerima u pogledu prodaje dresova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading