CELA SRBIJA PLAČE ZBOG IVANA MARINKOVIĆA: Objavio POTRESAN SNIMAK sa sinom - OVI kadrovi iz stana RAZARAJU DUŠU!

Autor:

Zadruga

27.07.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Marinković sve doveo do suza.

CELA SRBIJA PLAČE ZBOG IVANA MARINKOVIĆA: Objavio POTRESAN SNIMAK sa sinom - OVI kadrovi iz stana RAZARAJU DUŠU!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ivan Marinković, poznati učesnik rijaliti programa, obradovao je svoje pratioce na društvenim mrežama deljenjem dve fotografije na kojima pozira sa sinom Željkom. Na jednoj od fotografija, njih dvojica su uhvaćeni u opuštenom trenutku u tržnom centru, dok se na drugoj fotografiji vide kako uživaju na kauču u dnevnoj sobi.

Foto: TV Pink/printscreen

Ivan Marinković u emisiji ,,Narod pita"

 

Povodom šestog rođendana svog sina Željka Kulića, Ivan je uputio javnu čestitku putem svog Instagram profila, uz poruku:

- Zdrav i nasmejan bio... srećan rođiš, T - napisao je Ivan uz snimak koji je objavio. 

Foto: printskrin instagram

Ivan Marinković čestitao sinu Željku Kuliću rođendan

 


U javnom obraćanju, Ivan je otkrio da oseća snažnu želju da vidi svog sina Željka, nagoveštavajući da je njihov odnos trenutno izuzetno kompleksan. Izrazio je žaljenje što nije uspeo da stupi u kontakt sa Marijom Kulić, majkom svog deteta, nakon izlaska iz rijalitija, ali je istakao da je spreman da bude strpljiv i da će vreme biti neophodno za eventualno obnavljanje odnosa.

Marinković je otvoreno pričao o odnosima sa bivšim partnerkama, ističući da je kontakt sa Lenom, majkom svog starijeg deteta, veoma težak, dok je saradnja sa Gocom, takođe majkom deteta, izuzetno kompleksna. Otkrio je da je u kontaktu sa Lenom, ali je istakao da je njihov odnos pun izazova.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jelena Marinković i Ivan Marinković

 


Ivan Marinković je svojim javnim obraćanjem na društvenim mrežama privukao pažnju javnosti, ističući važnost porodičnih odnosa i izazove sa kojima se suočava u komunikaciji sa bivšim partnerkama. Svojom iskrenošću i otvorenošću, Marinković je pokazao da, uprkos teškoćama, teži ostvarenju pozitivnih promena u svojim ličnim odnosima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading