UTEHU JE PRONAŠAO U NJENOM ZAGRLJAJU: Brzo je zaboravio fijasko sa EVRO 2024 - Italijan uživa sa ovom lepoticom na Maldivima! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

19.07.2024

07:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moglo bi se reći da mu nije lako...

UTEHU JE PRONAŠAO U NJENOM ZAGRLJAJU: Brzo je zaboravio fijasko sa EVRO 2024 - Italijan uživa sa ovom lepoticom na Maldivima! (FOTO GALERIJA)

Foto: Instagram.com/bboeme

Fudbalska reprezentacija Italije, šampion Starog kontinenta sa prethodnog Evropskog prvenstva, doživela je potpuni fijasko na EVRO 2024 u Nemačkoj.

Popularni "azuri" nakon trijumfa nad Albanijom (21), poraza od Španije (0:1) i remija sa Hrvatskom (1:1) gde su u osmom minutu nadoknade vremena uspeli da spasu čast, već u prvoj nokaut fazi doživeli su potpuni brodolom, s obzirom da su ih Švajcarci rutinski savladali rezultatom 0:2, čime se san o odbrani evropske krune raspršio kao "mehur od sapunice".

I pored reprezentativnog neuspeha, mladi italijanski defanzivac Rikardo Kalafjori, postao je tema interesovanja javnosti zbog svoje veze sa lepoticom Benedetom Boeme, sa kojom trenutno uživa na Maldivima i "vida rane sa evropskog prvenstva".

 

Benedeta Boeme, devojka koja je osvojila srce mladog fudbalera Rikarda Kalafjorija, stekla je slavu kada je javno poljubila dvadesetdvogodišnjeg defanzivca dok je davao izjavu na terenu povodom plasmana u Ligu šampiona. Njih dvoje su postali poznati po svojoj romantičnoj vezi, a javnost je bila zainteresovana za njihove zajedničke tetovaže i objave na društvenim mrežama.

Da podsetimo, Kalarjori je rođen 19. maja 2002. godine u Rimu. Fudbalski je prohodao u dresu Rome, a kasnije je nastupao za Đenovu i švajcarski Bazel. Prethodnog leta je stigao u redove Bolonje sa kojom je u prethodnoj takmičarskoj godini izborio i plasman u UEFA Ligu šampiona.

Treba podsetiti da je Benedeta Boema izuzetno popularna na društvenoj mreži Instagram gde ima desetine hiljada pratilaca. Ona redovno objavljuje svoje atraktivne fotografije kojima oduševljava sve, a istovremeno se na fotografijama nalazi u zagrljaju mladog italijanskog fudbalera.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading