ODUŠEVLJEN JE NOVAKOM: Bred Gilbert savetuje Đokovića - na jednu stvar mu posebno skreće pažnju!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

19.07.2024

07:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser u istoriji belog sporta uspe nekog i da oduševi...

ODUŠEVLJEN JE NOVAKOM: Bred Gilbert savetuje Đokovića - na jednu stvar mu posebno skreće pažnju!

Foto: Profimedia

Teniski trener Bred Gilbert izneo je svoje impresije o Novaku Đokoviću, ističući njegove impresivne partije na nedavno odigranom vimbldonskom turniru, posebno imajući u vidu operaciju koju je Novak imao pre samo pet nedelja. Gilbert je istakao da je video konstantno poboljšanje u Novakovoj igri tokom nedelje treninga i istakao da skoro nijedan teniser ne bi mogao da se nosi sa brzim promenama izazvanim operacijom na način na koji to radi Novak.

- Da sam na njegovom mestu, koncentrisao bih se samo na svoj tenis. Njegov tenis je neverovatan, s obzirom da je operisan pre samo pet nedelja. Tokom cele nedelje treninga, video sam da se svakim danom malo popravlja - istakao je Gilbert za portal "Claytenis.com".

Bred Gilbert je poznat kao jedan od najneobičnijih teniskih trenera na ATP turu. Karakteriše ga neposrednost i često korišćenje alternativnih metoda u radu sa teniserima. Njegov pristup treniranju i savetovanju tenisera izdvaja ga kao jedinstvenu ličnost u svetu tenisa.

Foto: Claytenis.com/printscreen

Oduševljn je Novakon - Bred Gilbert

 

Nedavni povratak Novaka Đokovića na teniski teren nakon operacije izazvao je pažnju javnosti i stručnjaka. Bred Gilbert je istakao da je Novakov povratak iznenađujuć, s obzirom na brze promene izazvane operacijom. Ovaj podvig Novaka Đokovića dodatno potvrđuje njegovu izuzetnu fizičku i mentalnu spremnost, a takođe postavlja nove standarde u svetu tenisa.

Kao zaključak, Bred Gilbert je istakao da je Novak Đoković, svojim neverovatnim povratkom nakon operacije, pokazao izuzetnu mentalnu snagu i posvećenost, te da će mu to biti ključno za dalji uspeh na teniskom terenu.

Da podsetimo, najbolji teniser u istoriji belog sporta poražen je u finalu Vimbldona od Španca Karlosa Alkaraza rezultatom 3:0 (6:2, 6:2, 7:6) nakon dva i po sata igre.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading