ZBOG NIKOLE JOKIĆA ODLAZI I POSLEDNJI "PREŽIVELI" IZ PARTIZANA?! Želja asa Denvera KVARI planove crno-belima

Autor:

Sport

19.07.2024

08:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takozvani "domino" efekat

ZBOG NIKOLE JOKIĆA ODLAZI I POSLEDNJI "PREŽIVELI" IZ PARTIZANA?! Želja asa Denvera KVARI planove crno-belima

Foto: Starsport

Juče je osvanula informacija da su Los Anđeles Klipersi i Juta Džez sklopili posao koji je uzburkao NBA svet. Rasel Vestbruk, jedan od najpoznatijih igrača najjače lige, trebalo bi da završi u Denver Nagetsima nakon što ga Juta otpusti.

Ono što je nova informacija jeste da ova razmena uključuje i prava na Balšu Koprivicu! Srpskog košarkaša, 57. pika sa drafta 2021. godine, kao i 4,3 miliona dolara u kešu, dobila je Juta. Sa druge strane, Klipersi su zauzvrat dobili Krisa Dana.


Očekuje se da u narednim danima Juta otpusti Vestbruka i otkupi njegov ugovor, dok bi Denver Nagetsi trebalo da reaguju i dovedu iskusnog Ol-star igrača. Vestbruk bi mogao da bude ključni "bek-ap" za Nagetse, popunjavajući prazninu koja je nastala odlaskom drugih igrača sa te pozicije.
Republika

Foto: Tanjug/AP

Jokić i Vestbruk

Podsetimo, Nikola Jokić je izneo želju da vidi Vestbruka u svom timu, pa mu je klub tu želju i ostvario. Fanovi sigurno već nestrpljivo čekaju da vide kako će se ova situacija razviti, a ispostavlja se da želja asa Denvera utiče i na Partizan.



Balša Koprivica, trenutno verovatno jedini igrač koji ima šanse da ostane u Humskoj i naredne sezone, mogao bi da se pridruži Juti ukoliko se odluči da nastavi karijeru u NBA ligi. Ova mlada nada koja je već ostavila trag u Partizanu, imala bi priliku da se pokaže na najvećoj košarkaškoj sceni. Ne zna se još šta je sa Nanelijem i sa Kaboklom, a svi ostali promenili su klub.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading