MBAPE JE VEĆ ZABORAVLJEN U "GRADU SVETLOSTI": Parižani već pronašli zamenu - brutalno pojačanje stiže!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

18.07.2024

06:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan OUT, drugi IN.

MBAPE JE VEĆ ZABORAVLJEN U "GRADU SVETLOSTI": Parižani već pronašli zamenu - brutalno pojačanje stiže!

Foto: Tanjug/AP

Kilijan Mbape je već prošlost francuskog šampiona, ekipe Pari Sen Žermen. Sjajni fudbaler je već postao stanovnik Madrida, a čini se da su u "gradu svetlosti" pronašli adekvatnu zamenu.

Poznati fudbalski insajder Fabricio Romano otkrio je da je Pari Sen Žermen pronašao zamenu za Kilijana Mbapea. Ostaje još da se klubovi dogovore oko obeštećenja, a prema Romanoovim rečima ono bi trebalo da se kreće oko 100 miliona evra.

Viktor Osimen je za Napoli odigrao impresivnih 133 meča, u kojima je postigao 76 golova i upisao 18 asistencija. Njegova uloga bila je od presudnog značaja za osvajanje šampionske titule 2023. godine, te je stoga postao jedan od ključnih igrača u timu.

Iako je Osimenova cena visoka, Pari Sen Žermen je spreman da izdvoji značajna sredstva kako bi obezbedio dolazak talentovanog napadača. Njegova mladost, brzina i izvanredno fudbalsko znanje čine ga poželjnim pojačanjem za svaki klub, a posebno za Pari Sen Žermen koji teži osvajanju evropskih titula.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Parižani pronašli zamenu za Mbapea - Viktor Osimen

 

Ova vest izazvala je veliku pažnju među navijačima, ali i stručnjacima, koji sa nestrpljenjem očekuju potvrdu transfera. Mnogi smatraju da bi dolazak Osimena značio veliki korak napred za Pari Sen Žermen, te da bi njegovo prisustvo u timu moglo da donese još veći uspeh u budućim takmičenjima.

Kako se bliži završnica prelaznog roka, očekuje se da će klubovi brzo postići dogovor oko obeštećenja, a samim tim i potvrdu transfera. Navijači Pari Sen Žermena sa nestrpljenjem iščekuju zvaničnu potvrdu dolaska Viktor Osimena, koji bi mogao da postane ključni igrač u nekon novoj eri pariskog kluba.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading