UŽAS: Nije se znalo ko koga udara! Sukob navijača u blizini prestoničkog tržnog centra! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

19.07.2024

07:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neslavna uvertita uoči starta nove superligaške sezone.

UŽAS: Nije se znalo ko koga udara! Sukob navijača u blizini prestoničkog tržnog centra! (VIDEO)

Foto: Instagram.com/printscreen/moj_beo_grad_

U noći između četvrtka (18. jula) i petka (19. jula), naselje Konjarnik bilo je poprište sukoba navijača.

Kako prenosi Instagram stranica "moj_beo_grad" sukob se odigrao u Ulici Mis Irbijevoj, nedaleko od tržnog centra "Beo Shoping centar" gde su navijači upotrebili štangle i baklje.

Prema saznanjima bile su prisutne i jake policijske snage, a trenurtno nema zvaničnih informacija o broju povređenih.

 

 

Sukob navijača na Konjarniku izazvao je značajnu reakciju javnosti, kako na društvenim mrežama, tako i u medijima. Mnogi korisnici društvenih mreža izražavaju zabrinutost zbog ovog incidenta i postavljaju pitanja o bezbednosti u tom delu grada. Takođe, javnost izražava očekivanje da će nadležne institucije preduzeti mere kako bi se sprečili slični incidenti u budućnosti.

Izvor sukoba, kao i detalji o uzrocima, još uvek nisu potpuno jasni. Međutim, prisustvo jake policijske i žandarmerijske snage na licu mesta ukazuje na ozbiljnost situacije. Očekuje se da će nadležne institucije sprovesti istragu o ovom incidentu i preduzeti odgovarajuće mere kako bi se osigurala bezbednost građana u ovom delu grada.

 

 

Ostaj veliko pitanje da li je navedeni sukob bio ranije dogovoren i planiran, ali svakako ostaje "gorak ukus u ustima" uoči starta nove superligaške sezone.

Da podsetimo, takmičarska 2024/25 godina u elitnom rangu srpskog klupskog fudbala startuje danas (petak 19. jul) kada će biti odigrane i prve dve utakmice u borbi za bodove. Na Gradskom stadionu Dubočica u Leskovcu, kragujevački Radnički 1923 sa početkom od 19 časova dočekuje pančevački Železničar, dok će dva sata kasnije na stadionu u Humskoj ulici Napredak iz Kruševca "biti domaćin" ekipi Partizana.

Sve najzanimljivije detalje vezane za srpski klupski fudbal pratite na portalu Republika.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading