GROBARI NAPRAVILI SAČEKUŠU DELIJAMA? Policija proverava nove navode u slučaju tuče navijača u Beogradu - POZNAT IDENTITET POVREĐENIH!

Autor:

Sport

19.07.2024

08:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užas na Konjarniku

GROBARI NAPRAVILI SAČEKUŠU DELIJAMA? Policija proverava nove navode u slučaju tuče navijača u Beogradu - POZNAT IDENTITET POVREĐENIH!

Foto: Instagram/moj_beo_grad

U noći između četvrtka (18. jula) i petka (19. jula), naselje Konjarnik bilo je poprište sukoba navijača.

Kako prenosi Instagram stranica "moj_beo_grad" sukob se odigrao nedaleko od tržnog centra "Beo Shoping centar" gde su navijači upotrebili štangle i baklje.

Kako nezvanično saznajemo, proverava se i mogućnost da su navijači Partizana bili obučeni u majice Crvene zvezde, a da je onda usledila masovna tuča. Navodno su grobari delijama napravili neočekivanu sačekušu na taj način, pa se kasnije situacija totalno otela kontroli.

U noćašnjem incidentu koji se dogodio na uglu ulica Mis Irbijeve i Vojislava Ilića, tri mladića su primljena u Urgentni centar u Beogradu sa teškim povredama glave i tela. Kako nezvanično saznaje "Telegraf", povređeni su identifikovani kao Aleksandar D. (24), Luka B. (24) i Aleksandar Đ. (33).

Isti portal navodi da su povređeni policiji ispričali da su šetali ulicom kada su iznenada napadnuti, te da ne poznaju napadače niti znaju razlog ovog brutalnog obračuna. Međutim, ove tvrdnje se trenutno proveravaju, s obzirom da su snimci koje je zaplenila policija otkrili korišćenje baklji i štangi tokom sukoba.

Da podsetimo, takmičarska 2024/25 godina u elitnom rangu srpskog klupskog fudbala startuje danas (petak 19. jul) kada će biti odigrane i prve dve utakmice u borbi za bodove. Na Gradskom stadionu Dubočica u Leskovcu, kragujevački Radnički 1923 sa početkom od 19 časova dočekuje pančevački Železničar, dok će dva sata kasnije na stadionu u Humskoj ulici Napredak iz Kruševca "biti domaćin" ekipi Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading