PREKID SEDMOGODIŠNJEG POSTA, ILI NASTAVAK CRNE SERIJE: Startuje Superliga Srbije - evo gde možete pratiti duel srpskog vicešampiona!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

19.07.2024

06:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo je vreme da se širom Srbije krene u borbu za superligaške bodove.

PREKID SEDMOGODIŠNJEG POSTA, ILI NASTAVAK CRNE SERIJE: Startuje Superliga Srbije - evo gde možete pratiti duel srpskog vicešampiona!

Foto: www.partizan.rs

Nakon punih 55 dana konačno će se "zakotrljati bubamara" na srpskim fudbalskim terenima, a 16 najboljih klubova kreće u borbu za ostvarenje zacrtanih ciljeva, s obzirom da se teško pomisliti u ovom trenutku da osim aktuelnog sedmostrukog uzastopnog šampiona Crvene zvezde, kao i večitog rivala Partizana, bilo ko drugi može da se umeša u borbu za pehar.

Danas (petak, 19. jul) na programu je prvi superligaški meč u takmičarskoj 2024/25 godini, a čast da "preseku vrpcu" imaće kragujevački Radnički 1923 i Železničar iz Pančeva koji će se sa početkom od 19 časova sastati na velelepnom sportskom objektu u Leskovcu.

Kragujevčane uskoro očekuje evropska premijera protiv crnogorskog barskog Mornara u 2. kolu kvalifikacija za Ligu konferencija, dok će osetno pojačani Pančevci pokušati u drugoj superligaškoj sezoni da izbegnu borbu za očuvanj statusa.

- Superliga Srbije, sezona 2024/25:

Radnički 1923 (Kragujevac) - Železničar (Pančevo); 19h

Napredak (Kruševac) - Partizan (Beograd); 21h

Foto: FK Partizan

Fudbaleri Partizana na turniru u Moskvi

 

Pravi spektakl očekuje se dva sata kasnije kada je kruševački Napredak dočekati na stadionu u Humskoj ulici ekipu Partizana.

Probaće Kruševljani predvođeni nekadašnjom vedetom Partizana Goranom Belim Stevanovićem da iznenade favorita, ali i povratnik na klupu Partizana, Aleksandar Stanojević dobro zna da se u ovakvim mečevima, pobedama prevashodno podiže moral ekipe na startu nove sezone.

Crno-beli su bili aktivni ovog leta na tržištu. Svakako najveće pojačanje jeste povratak napadača Đorđa Jovanovića, a tu su i Kevin Ariaga, Nihad Mujakić, Mario Jurčević, Vukašin Đurđević, Ibrahim Zubairu, kao i poslednja akvizicija Milan Lazarević koji je stigao iz redova novosadske Vojvodine.

Ljubitelji fudbala u Srbiji imaće priliku da premijerne mečeve superligaškog karavana za sezonu 2024/25 prate u direktnim prenosima na TV Arenasport Premium 1. Sa početkom od 19 časova uključiće se kamere sa Gradskog stadiona u Lekovcu, dok će dva sata kasnije započeti prenos meča u Humskoj.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading