SJAJNE VESTI ZA SRBIJU! Važan šraf se OPORAVIO i ide na Olimpijske igre

Autor:

Sport

19.07.2024

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlične vesti za Karija

SJAJNE VESTI ZA SRBIJU! Važan šraf se OPORAVIO i ide na Olimpijske igre

Foto: Instagram/nikolajovic

Dejan Davidovac, sjajni krilni košarkaš Crvene zvezde, uspešno se oporavio od povrede kuka koju je zadobio tokom priprema za Olimpijske igre i spreman je za put u Pariz, piše "MaxBet sport". Nakon dva meča sa Holandijom iza zatvorenih vrata Beogradske arene, Davidovac je bio primoran na oporavak od nezgodnog doskoka u drugoj proveri protiv iza zatvorenih vrata protiv "lala". Zahvaljujući redovnim terapijama i radu sa stručnjacima iz „Vip fizakal“, ovaj 29-ogodišnji Zrenjaninac će biti spreman za put na Olimpijske igre.

Davidovac je prošle godine u Manili pokažao da je važan šraf za "orlove", a dobru igru potvrdio je i tokom minule sezone u Crvenoj zvezdi. Pokazao se kao jedan od najkonstantnijih igrača i učestvovao u "tripleti" koju su crveno-beli osvojili.

Republika

Foto: Starsport

Davidovac u Manili

Pored Dejana Davidovca, i Nikola Jović je na putu oporavka od povrede stopala. Nakon individualnog rada u Beogradu, situacija je sve povoljnija, te postoji velika šansa da će se i on naći u avionu za Francusku, navodi isti portal. Konačnu odluku o igranju mladog Jovića na Olimpijskim igrama doneće doktori srpske reprezentacije u konsultaciji sa kolegama i ljudima iz Majami Hita.


Srbija će imati još dve provere pred put u Lil, gde će se održati prvi meč sa Amerima 28. jula. Utakmice protiv Japana i Grčke, za dva, odnosno tri dana, pružiće priliku selektoru Pešiću da proceni koliko će Dejan Davidovac biti spreman za navedeni meč, te se može očekivati njegovo pažljivo čuvanje kako bi bio u najboljem mogućem stanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading