PAO, USTAO I POBEDIO! Nadal izgleda sve OPASNIJE!

Autor:

Sport

18.07.2024

17:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španac trijumfovao u dva seta protiv Britanca.

PAO, USTAO I POBEDIO! Nadal izgleda sve OPASNIJE!

Foto: Tanjug/AP

Španski teniser Rafael Nadal plasirao se u četvrtfinale turnira u Baštadu nakon pobede nad Britancem Kameronom Norijem od 2:0 (po setovima 6:4, 6:4).

Nakon sata i 44 minuta igre, "kralj šljake" je trijumfovao rezultatom 6:4 u oba seta. Iako je dugo pauzirao zbog povrede, Nadal je pokazao znakove povratka u staru formu, što je ohrabrujuće za njegove navijače. Treba reći da je tokom meča doživeo neugodan pad, ali je brzo ustao, nastavio da igra i na kraju stigao do trijumfa.

Rafa se dugo mučio da pronađe staru formu posle teške povrede, ali danas je izgledao bolje nego lani. Dobro se kretao i uspeo da savlada respektabilnog protivnika, pokazujući jasan napredak u svom igračkom izdanju.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal

U prvom setu, Nadal je u idealnom trenutku oduzeo servis Britancu, u sedmom gemu, trasirajući put ka vođstvu.

Istina, drugi deo igre doneo je veću borbu, s obzirom na to da je Britanac poveo sa 4:1 nakon brejka na samom startu. Međutim, Nadal je pokazao špansku furiju, dopustivši protivniku svega tri poena do kraja meča i na sjajan način obezbedio mesto među osam najboljih.

Protivnik osvajača 22 Grend slem titule biće Mariano Navone iz Argentine. Ovaj meč će biti prilika da Španac pokaže svoju snagu i istraje ka daljem napretku na ATP listi. S obzirom na Rafinu istoriju uspeha na teniskim terenima, očekuje se velika borba i uzbuđenje na narednom okršaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading