PIKSI U VELIKOM PROBLEMU: Posle Tadića još dva reprezentativca napuštaju nacionalni tim!

Autor:

Sport

18.07.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sledi ozbiljna rekonstrukcija.

PIKSI U VELIKOM PROBLEMU: Posle Tadića još dva reprezentativca napuštaju nacionalni tim!

Foto: Profimedia

Nakon nedavnog neuspeha na velikim takmičenjima, reprezentacija Srbije se suočava sa novim izazovima, a selektor Dragan Stojković će verovatno morati da se nosi sa promenama u timu. Nakon što je Dušan Tadić najavio moguću pauzu od reprezentativnih obaveza, sada se spekuliše o odlasku još dvojice standardnih reprezentativaca - Filipa Kostića i Nemanje Gudelja. Obojica su odigrali po 64 utakmice za nacionalni tim i bili su deo "orlova" već punih 10 godina, prenosi Telegraf.

Foto: www.profimedia.rs

Filip Kostić

Foto: star sport

Nemanja Gudelj

Filip Kostić je nedavno povredio koleno u meču sa Engleskom na Evropskom prvenstvu, zbog čega nije mogao da nastupi u nastavku turnira. Sa druge strane, Nemanja Gudelj je takođe imao izazova sa povredama i nedostatkom igračke forme. Njihove odluke da eventualno napuste nacionalni tim bi mogle da predstavljaju značajan gubitak za selektora Stojkovića, ali i priliku za nove igrače da se afirmišu.

Nesumnjivo je da "orlovi" prolaze kroz period promena, kako na terenu, tako i van njega. Sa novim izazovima na horizontu, biće zanimljivo videti kako će se reprezentacija Srbije nositi sa novim okolnostima i kako će se selektor Stojković izboriti sa ovim izazovima. Mogla je ova generacija dosta da postigne shodno potencijalu, ali je falio određeni iskorak. Nadamo se da će od septembra Piksi sklopiti tim koji će biti konkurentan svima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading